Carthago Open Darts Masters

Op woensdag 27 maart vond het darttoernooi Carthago Open Darts Masters plaats, waarin de strijd door 12 deelnemers werd aangegaan voor de titel en uiteraard eeuwige roem.

Het format waarin we iedereen in één poule plaatsen is de vorige editie goed bevallen en daarom ook de reden om nu uit te gaan van één grote poule.

Na onze buik rond hebben gegeten is de strijd aangegaan op vier banen die deze keer 90 graden gedraaid stonden ten opzichte van de vorige keren. Alles is uit de kast gehaald om de regerende kampioen van de leg te brengen.

Op verzoek hebben we de puntentelling aangepast. Zo waren er twee punten te verdienen bij een winnaar volgens traditionele wijze, de bekende dubbel uit.

Er viel één punt te verdienen wanneer de winnaar op een alternatieve wijze werd bepaald. Dit gaf ons achteraf een mooi overzicht hoeveel dubbels er werden gegooid.

En dat bleken er toch meer te zijn dan ieder van te voren verwacht. En dat is natuurlijk altijd leuk!

Het was een avond vol verassingen. Veel partijen besloten met dubbels, meer partijen gewonnen dan verwacht en een grote verassing door Joel.

Hij wint een partij van de kampioen die daarvoor meerdere jaren ongeslagen is geweest. Joel, bedankt voor deze mooie wedstrijd.

Iedereen winnaar, al is het voor de onderlinge 50+ competitie, de vrouwen competitie, of de 30- competitie.

Uiteindelijk is er maar één echte winnaar van de avond en dit was misschien wel de minst grote verassing van de avond.

Ik hoop dat iedereen evenveel genoten heeft als de organisatie en we hopen op een mooie strijd volgend jaar!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.