Carthago Open Darts Masters

Op woensdag 27 maart vond het darttoernooi Carthago Open Darts Masters plaats, waarin de strijd door 12 deelnemers werd aangegaan voor de titel en uiteraard eeuwige roem.

Het format waarin we iedereen in één poule plaatsen is de vorige editie goed bevallen en daarom ook de reden om nu uit te gaan van één grote poule.

Na onze buik rond hebben gegeten is de strijd aangegaan op vier banen die deze keer 90 graden gedraaid stonden ten opzichte van de vorige keren. Alles is uit de kast gehaald om de regerende kampioen van de leg te brengen.

Op verzoek hebben we de puntentelling aangepast. Zo waren er twee punten te verdienen bij een winnaar volgens traditionele wijze, de bekende dubbel uit.

Er viel één punt te verdienen wanneer de winnaar op een alternatieve wijze werd bepaald. Dit gaf ons achteraf een mooi overzicht hoeveel dubbels er werden gegooid.

En dat bleken er toch meer te zijn dan ieder van te voren verwacht. En dat is natuurlijk altijd leuk!

Het was een avond vol verassingen. Veel partijen besloten met dubbels, meer partijen gewonnen dan verwacht en een grote verassing door Joel.

Hij wint een partij van de kampioen die daarvoor meerdere jaren ongeslagen is geweest. Joel, bedankt voor deze mooie wedstrijd.

Iedereen winnaar, al is het voor de onderlinge 50+ competitie, de vrouwen competitie, of de 30- competitie.

Uiteindelijk is er maar één echte winnaar van de avond en dit was misschien wel de minst grote verassing van de avond.

Ik hoop dat iedereen evenveel genoten heeft als de organisatie en we hopen op een mooie strijd volgend jaar!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »