Carthago Reünie

De reünie, wat bijzonder was het! 20 Jaar geleden had ik niet kunnen bevroeden dat er nu zo’n leuk, volwassen en mooi bedrijf zou staan. Het is ook een gekke gedachte dat een naam die je bedenkt voor een bedrijf voor veel mensen een begrip is geworden. Ik ben er best trots op als aandeelhouder nog steeds deel uit te mogen maken van het bedrijf.

En wat was het leuk om zoveel mensen weer te ontmoeten die nu werkzaam zijn bij Carthago, maar ook veel die dat in het verleden waren. Zoals Adrian Allamby uit Zuid-Afrika, die ik in 1999 bij Interpay plaatste en daar nog steeds werkt. Of Dinand Ebbinge die toch ook alweer 15 jaar geleden bij ons als account manager werkte. Of Arnoud, Jasper, Raymond, noem maar op. Maar ook de huidige toppers van wie er ook collega’s zijn die al heel lang bij Carthago ICT horen. Fijn te horen dat het ze goed gaat. Ik heb genoten van de reünie en bedank de organisatoren.

Ruud Mulder, oprichter en aandeelhouder Carthago ICT.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »