Enschede Marathon

Zondag 14 april stond de Enschede Marathon op de agenda. Met een kleine delegatie van 7 mensen spraken we één uur voor aanvang van de 10 kilometer run af, in het Carthago hardlooptenue. Na een korte wandeling richting het Van Heekplein hebben we ons in het startvak voor de renners die de run naar verwachting binnen 55 minuten uitliepen voorgesorteerd.

De start

Na zo’n 30 minuten wachten, in extreem koude wind, klonk het startschot om half twee en vingen we de race aan. Het 10 kilometer parcours was panoramisch, zeker voor diegenen die Enschede goed kennen erg mooi. De kou afgewisseld met stukken waar je vol in de zon liep vielen mij (en mede-lopers) zwaar. Met flink wat pijntjes heb ik de race in ongeveer 48:30 uit weten te lopen, met een gemiddelde snelheid van ongeveer 12,3 kilometer per uur voor mij een mooi PR! Alle andere deelnemers hebben eveneens de race volledig uit weten te lopen… Een prima prestatie!

Naderhand werden we “met open armen” ontvangen door Rob, Marcella en Herman. Om het suikerpeil weer op niveau te krijgen hebben we een aantal biertjes/radlers genuttigd. Al met al een hele leuke run en zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk kunnen we de volgende keer nog meer deelnemers verwelkomen!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.