Techorama

Techorama in Nederland

2 en 3 oktober was de eerste keer dat Techorama naar Nederland kwam. Dit jaarlijkse event is volgens ons een beetje ter vervanging van de Microsoft Techdays die normaliter ook in Nederland werd gehouden. Met veel sprekers van over de hele wereld was deze editie wat ons betreft goed geslaagd.

Er kwamen veel verschillende onderwerpen aan de orde van verschillende facetten van de ontwikkeling. Zo werden bijvoorbeeld wat nieuwe technieken getoond die nu volop in ontwikkeling zijn voor de developers. Daarnaast waren er voor zowel developers als testers ook interessante onderwerpen, zoals werken met Azure en hoe je het beste testen kunt opzetten.

De sessies

Wij als developers konden onze ogen uitkijken wat er allemaal mogelijk was met WebAssembly en ASP.NET Blazor. Het enige minpunt van de meeste sessies was dat er niet bij stond wat de moeilijkheidsgraad was. Zo waren er een aantal sessie, die qua titel wel interessant leek, maar in realiteit heel erg op basisniveau was, wat we dus eigenlijk al wisten.

De mooiste sessie was toch wel die van Rainer Stropek: Modernising a Manufacturing Control System with Angular, SVG, and WebSockets. Deze man praatte heel snel maar was toch duidelijk te begrijpen. Wat deze sessie zo mooi maakte is dat hij echt een real-life probleem had opgelost en ons daarin meenam. Het was mooi om te zien hoe je deze drie technieken zo mooi op elkaar kan laten inspelen.

Lees hier onze mening over de bijgewoonde sessies.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.