Carthagers bedankt!

Met het einde van het jaar in zicht, is het tijd om al onze medewerkers enorm te bedanken voor alle inspanningen in 2020. Traditioneel doen we dit met een uitbundig eindejaarsdiner voor collega’s inclusief partners. Dat kan dit jaar natuurlijk niet, dus doen we het anders. Maar de intentie is onveranderd!

Het gezamenlijke diner maakt dit jaar plaats voor een gezellige variant in familiekring. De medewerkers krijgen de mogelijkheid om heerlijk eten thuis te laten bezorgen. Daarnaast laadt het managementteam deze dagen de auto’s vol om eindejaarsgeschenken persoonlijk bij de medewerkers langs te brengen, om zo samen het jaar goed af te sluiten. Een pakket gevuld met heerlijkheden, een cadeaukaart en nog meer. Lekker eten bestellen, een goed gevuld pakket en ontspannen tijdens de feestdagen. Laat 2021 maar komen!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.