Carthagers bedankt!

Met het einde van het jaar in zicht, is het tijd om al onze medewerkers enorm te bedanken voor alle inspanningen in 2020. Traditioneel doen we dit met een uitbundig eindejaarsdiner voor collega’s inclusief partners. Dat kan dit jaar natuurlijk niet, dus doen we het anders. Maar de intentie is onveranderd!

Het gezamenlijke diner maakt dit jaar plaats voor een gezellige variant in familiekring. De medewerkers krijgen de mogelijkheid om heerlijk eten thuis te laten bezorgen. Daarnaast laadt het managementteam deze dagen de auto’s vol om eindejaarsgeschenken persoonlijk bij de medewerkers langs te brengen, om zo samen het jaar goed af te sluiten. Een pakket gevuld met heerlijkheden, een cadeaukaart en nog meer. Lekker eten bestellen, een goed gevuld pakket en ontspannen tijdens de feestdagen. Laat 2021 maar komen!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »