Het BeterBoek

Carthago neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek”. Dit wordt gedaan voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het ZGT Ziekenhuis in Almelo & Hengelo.

Een ziekenhuisopname of dagbehandeling is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Dat is zeker het geval voor jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.

In het boek is ruimte om een eigen verhaal op te schrijven, zodat kinderen hun emoties en ervaringen een plek kunnen geven. Daarnaast is er plaats voor foto’s en berichten, waardoor thuis iets dichterbij lijkt te zijn. Na de opname gaat het boek met daarin alle uitleg, berichten, foto’s en ervaringen mee naar huis. Het BeterBoek is en blijft dus eigendom van het kind. Op deze manier is de uitgave een waardevolle herinnering aan de tijd in het ziekenhuis.

Het BeterBoek wordt nu gratis uitgereikt aan alle kinderen die opgenomen of behandeld worden!

Meer informatie over het boek is hier te vinden: https://www.meteau.nl/product/beterboek/

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.