In control door cybersecurity advies op maat – Cartup

De afgelopen jaren hebben we onze klanten geassisteerd met allerlei diensten rondom cybersecurity. Zo hebben we veel code analyses en security audits uitgevoerd. We zagen hierbij dat elke omgeving en elke applicatie anders is, maar toch zijn er ook veel overeenkomsten. Zo worden vooral vaak dezelfde bouwstenen gebruikt. Daarnaast is de dagelijkse uitvoering (operations) en het uitvoeren van processen is lastiger dan gedacht, omdat dit vaak eentonig is en daardoor vaak niet genoeg prioriteit krijgt.

Cartup

Carthago ICT heeft haar cybersecurity diensten uitgebreid met Cartup. Met Cartup geven we onze klanten ieder kwartaal een persoonlijke update met betrekking tot cybersecurity. Met onze security audits geven we onze klanten achteraf advies, beter is het om dat vooraf te doen. We zien vaak in security audits dezelfde punten weer naar voren komen en graag zouden we dat inzicht vooraf met jullie delen.

Hoe moet ik weten dat er een kwetsbaarheid in IIS zit en dat ik een update moet uitvoeren van de IIS webservers?

klant – Carthago ICT

Cartup heeft als doel om klanten pro-actief te informeren rondom verschillende cybersecurity onderwerpen. We breiden deze informatieservice later uit naast cybersecurity met Cloud en Software development. Klanten krijgen ieder kwartaal een update over een aantal onderwerpen. Een voorbeeld hiervan is een update van het TLS protocol of een kritische kwetsbaarheid in Windows 10.

Voor elk onderwerp beschrijven we naast het globale probleem ook een “Carthago adviseert” advies. Vervolgens stellen we ook een stappenplan hoe dit onderzocht of aangepakt kan worden. In een aantal simpel uit te voeren stappen kun je eenvoudig analyseren of dit punt voor jouw organisatie of omgeving van toepassing is en of er actie wordt aanbevolen.

De personalisatie gebeurt door het abonneren op bepaalde tags. We bepalen samen de categorieën en tags, zodat de update goed aansluit bij jullie situatie.

De kosten zijn € 1199,- per jaar en daarvoor krijg je vier keer per jaar een update. Geïnteresseerd? Neem contact op met cartup@carthago-ict.nl of vul het contactformulier in op https://www.carthago-ict.nl/cartup.

Lees verder

Carthago ICT en CAPE Groep bundelen krachten
Making-of, filmen bij Paula’s Choice in Amersfoort.
Making-of, Hollywood aan de Maas!

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.