Carthago LAN-party!

Na 2 jaar online kon de Carthago LAN-party eindelijk weer fysiek op onze locatie in Hengelo worden gehouden. Afgelopen zaterdag hadden een kleine 20 Carthagers 12 uur lang de tijd om te laten zien (ook aan het thuisfront via Twitch) wie de beste gamers zijn.

De dag begon met de ouderwetse spellen Flatout 2 en Call of Duty 2, maar later op de dag werd er overgegaan op de nieuwere spellen, zoals Among Us en Counter-Strike: Global Offensive!

Tijdens de corona periode hebben de gamers de tijd genomen om hun PC-kast flink onder handen te nemen. Personal touches, verlichting en speciale koelingen zijn ingezet om maar zo efficiënt, mooi en comfortabel mogelijk te kunnen gamen. Dus de meest unieke apparaten kwamen voorbij zetten….met daarbij veel strijd, pizza’s en plezier. Nu zijn onze Carthagers weer aan het trainen om in maart 2022 te laten zien wie er dan het beste is!

Contact

Lees verder

Welkom Roy en Syon!
Welkom Guus Fisscher

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.