Carthago LAN-party!

Na 2 jaar online kon de Carthago LAN-party eindelijk weer fysiek op onze locatie in Hengelo worden gehouden. Afgelopen zaterdag hadden een kleine 20 Carthagers 12 uur lang de tijd om te laten zien (ook aan het thuisfront via Twitch) wie de beste gamers zijn.

De dag begon met de ouderwetse spellen Flatout 2 en Call of Duty 2, maar later op de dag werd er overgegaan op de nieuwere spellen, zoals Among Us en Counter-Strike: Global Offensive!

Tijdens de corona periode hebben de gamers de tijd genomen om hun PC-kast flink onder handen te nemen. Personal touches, verlichting en speciale koelingen zijn ingezet om maar zo efficiënt, mooi en comfortabel mogelijk te kunnen gamen. Dus de meest unieke apparaten kwamen voorbij zetten….met daarbij veel strijd, pizza’s en plezier. Nu zijn onze Carthagers weer aan het trainen om in maart 2022 te laten zien wie er dan het beste is!

Het laatste nieuws:

Carthago ICT weekend weg
Nieuws

Weekend weg 2022

𝗝𝗮𝗮𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗴 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗵𝗮𝗴𝗼
Reikhalzend wordt er door de Carthagers uitgekeken naar het jaarlijkse weekendje weg van Carthago ICT. Afgelopen maand was het dan eindelijk zo ver! 

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Expertises van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?