Carthago meets CAPE

De samenwerking van Carthago met CAPE Groep heeft een vliegende start. De vakgenoten hebben elkaar snel gevonden, delen plannen, trekken waar mogelijk al samen op en leren van elkaar. Uit de gesprekken zijn mooie ideeën en mogelijkheden gerold. Wat opvalt is de enorme brok energie en positiviteit tijdens deze meetings. Hieronder wat meer specifieke informatie!

Recruitment meets recruitment

Een geslaagde eerste kennismaking en meeting in één die begon met een heerlijke kop koffie bij Carthago Midden (Veenendaal). Tijdens onze meeting hebben wij elkaar leren kennen en zijn wij meer over elkaars werk te weten gekomen, zo is er gepraat over ons carrière pad, waarom wij voor dit mooie vak hebben gekozen en hebben we kennis en ervaringen gedeeld. Op deze manier hebben we een kijkje in elkaars werk kunnen nemen en zijn wij nu goed op de hoogte van waarin wij elkaar kunnen helpen. Wij blijven in contact en gaan een fijne samenwerking tegemoet!  

Sales meets sales

Zet commerciële collega’s in 1 ruimte, geef ze pizza en je weet van tevoren al dat er veel energie gaat loskomen. Want iedereen is enthousiast over zijn propositie, klanten, salesfunnel, successen en ze zijn natuurlijk graag aan het woord..:). Dat was deze keer niet anders wanneer de salesverantwoordelijken van CAPE, eMagiz en Carthago bij elkaar aan tafel schoven. Er waren 2 uur gepland, maar er had gepraat kunnen worden voor wel 10uur. Leren van elkaar, uitvinden op welke wijze wij met elkaar onze klanten nog beter kunnen bedienen, begrijpen wat de oplossingen zijn die er aangeboden kunnen worden en aangestoken worden door elkaars enthousiasme. De volgende meeting(s) staan alweer gepland, want we zijn nog niet uitgesproken.

Marketing meets marketing

Onlangs was het marketingteam van Carthago te gast op het mooie kantoor van CAPE om kennis te maken met de marketingtalenten van CAPE en eMagiz. Na een gezellige kennismaking heeft iedereen verteld over de verschillende expertises, ervaringen en werkwijzen. Een fijne manier om van elkaar te leren en op nieuwe ideeën te komen. Er zijn veel tips gedeeld en er is onderling gespard. Er is een mooie fundatie neergelegd voor een sterke samenwerking. Wij kijken uit naar onze toekomstige samenwerking! 

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.