Cloud trainingen

Ieder jaar organiseert ons Talent & Expertise Team een gezamenlijke training voor alle medewerkers. Het onderwerp voor de training van dit jaar was Cloud Deployment & Migration.

Vorige week was de laatste trainingsdag. Tijdens deze tweedaagse training zijn o.a. diverse cloud concepten, services, migraties en continues delivery besproken. De tweede dag stond er een heuse Cloud Migration Hackathon op het programma, waarin diverse teams uitgedaagd werden om een stuk software, geïnstalleerd op IaaS, te migreren naar een PaaS cloud technologie. De uitkomsten en variaties in de uitkomsten waren verassend. Het was goed om te zien hoe een aantal ervaren ‘cloud’ collega’s de minder ervaren collega’s coachten, zodat elk team uiteindelijk een succesvolle migratie opdracht heeft uitgevoerd. Kortom een mooie basis om de cloudexpertise en -kennis binnen Carthago naar een (nog) hoger niveau te brengen, zodat wij onze klanten optimaal kunnen blijven adviseren & begeleiden om cloudtechnologie in te bedden in hun organisaties. 

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.