Cloud trainingen

Ieder jaar organiseert ons Talent & Expertise Team een gezamenlijke training voor alle medewerkers. Het onderwerp voor de training van dit jaar was Cloud Deployment & Migration.

Vorige week was de laatste trainingsdag. Tijdens deze tweedaagse training zijn o.a. diverse cloud concepten, services, migraties en continues delivery besproken. De tweede dag stond er een heuse Cloud Migration Hackathon op het programma, waarin diverse teams uitgedaagd werden om een stuk software, geïnstalleerd op IaaS, te migreren naar een PaaS cloud technologie. De uitkomsten en variaties in de uitkomsten waren verassend. Het was goed om te zien hoe een aantal ervaren ‘cloud’ collega’s de minder ervaren collega’s coachten, zodat elk team uiteindelijk een succesvolle migratie opdracht heeft uitgevoerd. Kortom een mooie basis om de cloudexpertise en -kennis binnen Carthago naar een (nog) hoger niveau te brengen, zodat wij onze klanten optimaal kunnen blijven adviseren & begeleiden om cloudtechnologie in te bedden in hun organisaties. 

Contact

Lees verder

WIRWAR 2021!
Welkom Suat Alkan!

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.