Company meeting Q1 2021

Elk kwartaal houden we een company meeting, vorige week was de eerste van 2021. Altijd weer een prettige manier om collega’s op de hoogte te brengen over de ontwikkelingen binnen Carthago, gezellig bij te praten én een spelletje met elkaar te doen. En dat gaat er vrij fanatiek aan toe 😊!

In normale tijden huren wij dan een leuke locatie af en dineren we met z’n allen. Nu dat niet mogelijk is, krijgt iedere medewerker de mogelijkheid om thuis eten te laten bezorgen voor alle aanwezige huisgenoten. Met een goed gevulde maag startte de company meeting. Het eerste half uur was voor de vestiging Midden & Oost apart. Vervolgens begon het gezamenlijke gedeelte, waarin de cijfers over 2020 werden gedeeld, de ambitie voor 2021 werd uitgesproken en verschillende collega’s de ontwikkelingen in hun vakgebied presenteerden. Bijzonder leerzaam!

Na deze digitale vergadering werd het écht spannend; Bingo! Met veel leuke prijzen te winnen. Een gezellig ouderwets spel maar op een moderne manier uitgevoerd. Dit werd subliem begeleidt door onze eigen en volstrekt onafhankelijke Bingo Master; Marcella de Boer

We bedanken alle Carthagers voor hun geweldige (en fanatieke..) bijdrage deze avond en wij kijken alweer uit naar onze volgende gezamenlijke activiteiten.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.