Making-of, Hollywood aan de Maas!

Achter onze (marketing)schermen gebeurt van alles, we lichten een tipje van de sluier op. We zijn bezig met het opnemen van een reeks klantcases. Recent zijn we op bezoek gegaan bij een opdrachtgever in Rotterdam, AXS ict. We hebben het gehad over hun wensen, onze samenwerking en de mooie resultaten die er geboekt zijn. Wij filmen ondertussen nog even verder bij andere klanten, met dank aan onze ‘huisfilmmaker’ Ad Heessels

De AXS ict klantcase inclusief het filmpje zijn hier te bekijken.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.