Weer 2 nieuwe Carthagers!

Op 1 juli zijn Marijn Koel en Tavet Takesian bij ons in dienst gekomen, ze gaan aan de slag als Software Engineer.

Twee enthousiaste en ambitieuze jonge kerels die hun energie bij Carthago goed kwijt kunnen. Marijn is in dienst gekomen nadat hij zijn stage en afstudeerperiode bij ons had afgerond.

Marijn: “Binnen Carthago heerst een prettige werksfeer en is er altijd een leuke uitdaging te vinden. De komende tijd werk ik nog een aantal uur aan een project waar ik ook aan heb gewerkt tijdens mijn stage en ben al aan de slag in een project voor het vernieuwen van een bestaand product. Ook heb ik al 2 dagen cloud training gehad, direct vol aan de slag!”

Tavet: “Op mijn eerste dag bij Carthago ICT ben ik goed ontvangen. Ik heb met collega’s gesproken over de verdeling van de verschillende teams en het team waar ik zelf in zit. Ook is mij veel uitgelegd over Carthago zelf. Naast de sfeer en de collega’s vond ik het inwerken al erg leuk. Ik heb een goed beeld gekregen van hoe het systeem waarop ik ga programmeren functioneert. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan! 

Wij zijn blij met Marijn en Tavet en wensen beide heren ontzettend veel succes binnen Carthago!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.