Weer 2 nieuwe Carthagers!

Op 1 juli zijn Marijn Koel en Tavet Takesian bij ons in dienst gekomen, ze gaan aan de slag als Software Engineer.

Twee enthousiaste en ambitieuze jonge kerels die hun energie bij Carthago goed kwijt kunnen. Marijn is in dienst gekomen nadat hij zijn stage en afstudeerperiode bij ons had afgerond.

Marijn: “Binnen Carthago heerst een prettige werksfeer en is er altijd een leuke uitdaging te vinden. De komende tijd werk ik nog een aantal uur aan een project waar ik ook aan heb gewerkt tijdens mijn stage en ben al aan de slag in een project voor het vernieuwen van een bestaand product. Ook heb ik al 2 dagen cloud training gehad, direct vol aan de slag!”

Tavet: “Op mijn eerste dag bij Carthago ICT ben ik goed ontvangen. Ik heb met collega’s gesproken over de verdeling van de verschillende teams en het team waar ik zelf in zit. Ook is mij veel uitgelegd over Carthago zelf. Naast de sfeer en de collega’s vond ik het inwerken al erg leuk. Ik heb een goed beeld gekregen van hoe het systeem waarop ik ga programmeren functioneert. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan! 

Wij zijn blij met Marijn en Tavet en wensen beide heren ontzettend veel succes binnen Carthago!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »