Nieuwjaarsborrel

2021 is inmiddels al een tijdje bezig. Daarom hieven wij afgelopen week samen het glas op het nieuwe jaar vol prachtige kansen. 

Omdat een fysieke borrel er nog even niet in zit, heeft het eerste moment ‘samen’ online plaatsgevonden. Een fijne manier om nieuwe collega’s te leren kennen en gezellig bij te praten met iedereen.Wij kijken terug op een geslaagde borrel en kijken uit naar alle komende online- en wellicht offline activiteiten in het nieuwe jaar. 

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.