Making-of, filmen bij Paula’s Choice in Amersfoort.

‘The best skin of your live starts here’, dat is de bekende slogan van Paula’s Choice. 30 jaar geleden gestart in de Verenigde Staten door Paula Begoun en tegenwoordig wereldwijd succesvol en sterk groeiend. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, een energieke, vooruitstrevende en dynamische e-commerce organisatie.

We zijn bezig met het opnemen van een reeks klantcases. Vandaag waren wij bij Paula’s Choice voor het interviewen van Rober Kaizer , Senior Director Finance & Operations. We hebben het gehad over hun wensen, de samenwerking met Carthago en de mooie resultaten die geboekt zijn.

Deze en meer nieuwe klantcases zijn vanaf vrijdag 26 maart te bekijken op onze nieuwe website. Dus nog heel even geduld!

De klantcase inclusief filmpje zijn hier te bekijken.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.