Carthago Oost gaat verhuizen

Wij groeien eruit!

Door het groeiend aantal collega’s is ons huidige pand te klein geworden. Daarom gaan we binnen Hengelo verhuizen naar een nieuw pand!

Na een grondige zoektocht in Hengelo en omgeving hebben we onze ideale locatie gevonden. Begin juli pakken we onze spullen op en dan is de verhuizing een feit. De afgelopen weken is er al ontzettend veel geklust, ook op diverse zaterdagen door onze eigen medewerkers (toppers!). Er zijn o.a. vele m3 geverfd, de vloer is gelegd, muurtjes zijn geplaatst en er wordt druk gewerkt aan onze eigen bar. En hangt het door onze collega’s geschilderde schilderij van de Carthago olifant, al op een nieuwe plek.

Hou ondertussen onze berichten in de gaten voor meer verhuisupdates…!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »