Carthago Oost gaat verhuizen

Wij groeien eruit!

Door het groeiend aantal collega’s is ons huidige pand te klein geworden. Daarom gaan we binnen Hengelo verhuizen naar een nieuw pand!

Na een grondige zoektocht in Hengelo en omgeving hebben we onze ideale locatie gevonden. Begin juli pakken we onze spullen op en dan is de verhuizing een feit. De afgelopen weken is er al ontzettend veel geklust, ook op diverse zaterdagen door onze eigen medewerkers (toppers!). Er zijn o.a. vele m3 geverfd, de vloer is gelegd, muurtjes zijn geplaatst en er wordt druk gewerkt aan onze eigen bar. En hangt het door onze collega’s geschilderde schilderij van de Carthago olifant, al op een nieuwe plek.

Hou ondertussen onze berichten in de gaten voor meer verhuisupdates…!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.