Weekendje weg!

Het kon eindelijk weer, met z’n allen een weekendje weg! Door corona hebben we ons jaarlijkse ‘weekendje weg’ een jaar moeten missen, dus iedereen had er dubbel veel zin in. En het waren ook écht dubbele weekenden; 1 voor Carthago Oost en 1 voor Carthago Midden.

De Carthago weekenden zijn er niet alleen voor de medewerkers, ook de partners zijn erbij. Door onze groei hebben we er de laatste jaren voor gekozen om met beide vestigingen een weekendje weg te gaan. Carthago Oost streek neer in Epe, bij Villa Heidebad. Na de ontvangst met koffie en gebak, werd er flink om de winst gestreden bij diverse sport- en teambuilding activiteiten en werd er uitgebreid culinair genoten. Rondom het kampvuur waren er tot diep in nacht sterke en mooie verhalen te horen. Bij het ontbijt de volgende ochtend kwam iedereen rustig op gang, de verhalen waren deze ochtend wel iets minder dan de avond & nacht ervoor…😊

Carthago Midden was te gast bij het prachtige Hotel Flora Batava in Nieuwersluis. Na de koffie en gebak stonden de sloepen klaar voor een relaxte vaartocht over de Vecht en door een prachtige omgeving. Daarna werd er een beroep gedaan op de artistieke kant van iedereen. Een graffiti workshop, met als eindresultaat een groot schilderij met kleurrijke olifant erop. Deze komt op onze vestiging in Veenendaal te hangen. De olifant is de mascotte van Carthago en het thema van dit weekend, Flower Power, komt ook terug in het schilderij. Daarna weer in de sloepen voor de lunch bij Buitenplaats Slangevegt. Bij terugkomst én na het diner was het tijd voor de FlowerPower Pubquiz. Verkleed als hippies werd er fanatiek gestreden om de hoofdprijs, het werd een swingende avond….

Dank aan alle collega’s én de partners voor deze heerlijke weekendjes weg!

Het laatste nieuws:

Carthago ICT weekend weg
Nieuws

Weekend weg 2022

𝗝𝗮𝗮𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗴 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗵𝗮𝗴𝗼
Reikhalzend wordt er door de Carthagers uitgekeken naar het jaarlijkse weekendje weg van Carthago ICT. Afgelopen maand was het dan eindelijk zo ver! 

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Expertises van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?