Weekendje weg!

Het kon eindelijk weer, met z’n allen een weekendje weg! Door corona hebben we ons jaarlijkse ‘weekendje weg’ een jaar moeten missen, dus iedereen had er dubbel veel zin in. En het waren ook écht dubbele weekenden; 1 voor Carthago Oost en 1 voor Carthago Midden.

De Carthago weekenden zijn er niet alleen voor de medewerkers, ook de partners zijn erbij. Door onze groei hebben we er de laatste jaren voor gekozen om met beide vestigingen een weekendje weg te gaan. Carthago Oost streek neer in Epe, bij Villa Heidebad. Na de ontvangst met koffie en gebak, werd er flink om de winst gestreden bij diverse sport- en teambuilding activiteiten en werd er uitgebreid culinair genoten. Rondom het kampvuur waren er tot diep in nacht sterke en mooie verhalen te horen. Bij het ontbijt de volgende ochtend kwam iedereen rustig op gang, de verhalen waren deze ochtend wel iets minder dan de avond & nacht ervoor…😊

Carthago Midden was te gast bij het prachtige Hotel Flora Batava in Nieuwersluis. Na de koffie en gebak stonden de sloepen klaar voor een relaxte vaartocht over de Vecht en door een prachtige omgeving. Daarna werd er een beroep gedaan op de artistieke kant van iedereen. Een graffiti workshop, met als eindresultaat een groot schilderij met kleurrijke olifant erop. Deze komt op onze vestiging in Veenendaal te hangen. De olifant is de mascotte van Carthago en het thema van dit weekend, Flower Power, komt ook terug in het schilderij. Daarna weer in de sloepen voor de lunch bij Buitenplaats Slangevegt. Bij terugkomst én na het diner was het tijd voor de FlowerPower Pubquiz. Verkleed als hippies werd er fanatiek gestreden om de hoofdprijs, het werd een swingende avond….

Dank aan alle collega’s én de partners voor deze heerlijke weekendjes weg!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »