Welkom Desi Balk

Tijdens de afstudeerstage van Desi voor de opleiding HBO-ICT Software Engineering (Saxion Enschede) heeft Desi samengewerkt met Carthager Tavet Takesian. Tavet zag toen al de potentie en tipte onze recruiter Shila.  

Desi werd uitgenodigd voor een gesprek en ook wij werden enthousiast. Het contract was snel getekend en ondertussen is ze al aan de slag binnen Carthago met de Cursisten Manager Portal.

Motivatie Desi: “Ik heb voor Carthago gekozen vanwege de gezellige sfeer en omdat je genoeg kansen krijgt om te leren, want dat is voor mij belangrijk”.

In haar vrije tijd sport Desi graag, ze houdt van koken en gamen en verzorgd graag haar planten. Wij wensen Desi veel succes, plezier én groei!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Carthago Open Darts Master

Een jaarlijkse gewoonte bij Carthago is ons Dart Toernooit: de Carthago Open Darts Master. Als onderdeel van ons actieve vitaliteit programma organiseren wij een dart toernooi tussen de vestigingen van ons bedrijf.

Verder lezen »
Kennisbank

Paniek in bierland door een ransomware aanval

De Belgische brouwerijgroep Duvel Moortgat, bekend van haar prestigieuze bieren zoals Duvel, La Chouffe en De Koninck, heeft een tijdelijke stopzetting van de productie aangekondigd. Dit besluit volgt op een cyberaanval die de nachtelijke rust in Breendonk, waar de hoofdbrouwerij gevestigd is, ruw verstoorde.

Verder lezen »