Welkom Desi Balk

Tijdens de afstudeerstage van Desi voor de opleiding HBO-ICT Software Engineering (Saxion Enschede) heeft Desi samengewerkt met Carthager Tavet Takesian. Tavet zag toen al de potentie en tipte onze recruiter Shila.  

Desi werd uitgenodigd voor een gesprek en ook wij werden enthousiast. Het contract was snel getekend en ondertussen is ze al aan de slag binnen Carthago met de Cursisten Manager Portal.

Motivatie Desi: “Ik heb voor Carthago gekozen vanwege de gezellige sfeer en omdat je genoeg kansen krijgt om te leren, want dat is voor mij belangrijk”.

In haar vrije tijd sport Desi graag, ze houdt van koken en gamen en verzorgd graag haar planten. Wij wensen Desi veel succes, plezier én groei!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »