Welkom Shila!

Deze week is Shila Mulah Khalil gestart als Corporate Recruiter. Ze zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van Carthago.

Wij zijn dan ook enorm blij met Shila als onze nieuwe collega en wensen haar veel succes en plezier toe.

Graag stel ik mijzelf voor!

Mijn naam is Shila en ben op 1 februari gestart in de rol van Corporate Recruiter. Hiervoor heb ik bij Centralpoint gewerkt als Corporate Recruiter, daar was ik verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van collega’s. Daarvoor was ik 6,5 jaar werkzaam bij Bosch Thermotechniek. Hier heb ik verschillende projecten gedaan binnen de afdelingen R&D en Sales, waar ik ook mijn afstudeerscriptie ‘een onderzoek naar de groeistrategie voor de Business Unit Commercial Market’ heb afgerond. 

Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in te zetten om de beste en leukste toekomstige collega’s te enthousiasmeren om ook onderdeel te worden van Carthago. Bij Carthago ICT ben ik o.a. verantwoordelijk voor het aantrekken van de juiste kandidaten. Daarnaast zorg ik ervoor dat het gehele wervingsproces soepel verloopt; van de openstaande vacatures tot en met het maken van een arbeidsvoorstel.

Ik krijg energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en ben graag in contact met anderen. Het verbinden van mensen met de juiste organisatie is iets waar ik blij van word. Ik ben optimistisch ingesteld, denk altijd in oplossingen en vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke groei zowel privé als zakelijk. Zo heb ik een passie ontwikkeld voor de Spaanse taal en streef ik ernaar deze taal goed te kunnen spreken.

Mocht jij geïnteresseerd in een van de vacatures bij Carthago, dan hoor ik dat natuurlijk graag! Je kan mij rechtstreeks bereiken op 06-82491322.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.