Welkom Shila!

Deze week is Shila Mulah Khalil gestart als Corporate Recruiter. Ze zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere groei van Carthago.

Wij zijn dan ook enorm blij met Shila als onze nieuwe collega en wensen haar veel succes en plezier toe.

Graag stel ik mijzelf voor!

Mijn naam is Shila en ben op 1 februari gestart in de rol van Corporate Recruiter. Hiervoor heb ik bij Centralpoint gewerkt als Corporate Recruiter, daar was ik verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van collega’s. Daarvoor was ik 6,5 jaar werkzaam bij Bosch Thermotechniek. Hier heb ik verschillende projecten gedaan binnen de afdelingen R&D en Sales, waar ik ook mijn afstudeerscriptie ‘een onderzoek naar de groeistrategie voor de Business Unit Commercial Market’ heb afgerond. 

Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in te zetten om de beste en leukste toekomstige collega’s te enthousiasmeren om ook onderdeel te worden van Carthago. Bij Carthago ICT ben ik o.a. verantwoordelijk voor het aantrekken van de juiste kandidaten. Daarnaast zorg ik ervoor dat het gehele wervingsproces soepel verloopt; van de openstaande vacatures tot en met het maken van een arbeidsvoorstel.

Ik krijg energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en ben graag in contact met anderen. Het verbinden van mensen met de juiste organisatie is iets waar ik blij van word. Ik ben optimistisch ingesteld, denk altijd in oplossingen en vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke groei zowel privé als zakelijk. Zo heb ik een passie ontwikkeld voor de Spaanse taal en streef ik ernaar deze taal goed te kunnen spreken.

Mocht jij geïnteresseerd in een van de vacatures bij Carthago, dan hoor ik dat natuurlijk graag! Je kan mij rechtstreeks bereiken op 06-82491322.

Het laatste nieuws:

Kennisbank

Datalek: vue bioscopen

Wanneer een bedrijf slachtoffer wordt van een datalek kan dit grote gevolgen met zich meedragen. Dit heeft ook de bioscoopketen VUE ervaren in de zomer van 2023.

Verder lezen »