Welkom Suat Alkan!

Tijdens de studie erachter komen wat je écht leuk vindt en daar je werk van maken. In het derde jaar, van zijn opleiding Engineering, Design en Innovation aan de Hogeschool van Amsterdam, volgde Suat extra Informatica vakken. Het ontwikkelen van software sprak hem direct aan en toen was de keuze snel gemaakt. Hij heeft zijn HBO opleiding met succes afgerond en aansluitend gestart met een Bachelor opleiding Informatica aan de Open Universiteit.

Dit zegt veel over de motivatie en potentie van Suat en wij verwelkomen hem met veel plezier bij Carthago. In de afgelopen jaren heeft hij al ruime werkervaring opgedaan waardoor Suat als medior ontwikkelaar bij ons aan de slag is gegaan. Hij is al gestart op een van onze projecten voor een nieuwe opdrachtgever.

We wensen Suat veel succes, plezier én groei!

Het laatste nieuws:

Carthago ICT weekend weg
Nieuws

Weekend weg 2022

𝗝𝗮𝗮𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗴 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗵𝗮𝗴𝗼
Reikhalzend wordt er door de Carthagers uitgekeken naar het jaarlijkse weekendje weg van Carthago ICT. Afgelopen maand was het dan eindelijk zo ver! 

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Expertises van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?