Welkom Suat Alkan!

Tijdens de studie erachter komen wat je écht leuk vindt en daar je werk van maken. In het derde jaar, van zijn opleiding Engineering, Design en Innovation aan de Hogeschool van Amsterdam, volgde Suat extra Informatica vakken. Het ontwikkelen van software sprak hem direct aan en toen was de keuze snel gemaakt. Hij heeft zijn HBO opleiding met succes afgerond en aansluitend gestart met een Bachelor opleiding Informatica aan de Open Universiteit.

Dit zegt veel over de motivatie en potentie van Suat en wij verwelkomen hem met veel plezier bij Carthago. In de afgelopen jaren heeft hij al ruime werkervaring opgedaan waardoor Suat als medior ontwikkelaar bij ons aan de slag is gegaan. Hij is al gestart op een van onze projecten voor een nieuwe opdrachtgever.

We wensen Suat veel succes, plezier én groei!

Het laatste nieuws:

Kennisbank

Paniek in bierland door een ransomware aanval

De Belgische brouwerijgroep Duvel Moortgat, bekend van haar prestigieuze bieren zoals Duvel, La Chouffe en De Koninck, heeft een tijdelijke stopzetting van de productie aangekondigd. Dit besluit volgt op een cyberaanval die de nachtelijke rust in Breendonk, waar de hoofdbrouwerij gevestigd is, ruw verstoorde.

Verder lezen »