Carthago ICT en CAPE Groep bundelen krachten

Met veel genoegen brengen wij jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Carthago ICT. Met ingang van 1 januari 2021 heeft CAPE Groep de aandelen van Carthago ICT overgenomen. CAPE Groep, gevestigd in Enschede, voert landelijk low code projecten en heeft 100 medewerkers. CAPE heeft een indrukwekkende geschiedenis waar technieken, zoals low code, gebruikt worden om businessprocessen en workflows te optimaliseren en te automatiseren.  

Voor beide bedrijven betekent de overname een sterke versnelling in het realiseren van de groeiambities. Voor de klanten van CAPE Groep en Carthago ICT kunnen nog beter ‘end-to-end’ software oplossingen met hoge toegevoegde waarde gerealiseerd worden door high- en lowcode te combineren. Carthago is bijzonder tevreden met deze samenwerking waardoor we onze klanten een nog breder aanbod kunnen bieden. Het huidige management inclusief de directie en de naam Carthago zal niet veranderen. Dat betekent dat jullie aanspreekpunten ook hetzelfde blijven!  

Herman Welleweerd, Algemeen Directeur Carthago: “Met CAPE Groep hebben we een strategische partner gevonden die onze ambities deelt en complementaire diensten aanbiedt. CAPE Groep draagt bij aan de verbreding van ons technologieaanbod en helpt ons om het beste talent aan te trekken en ontwikkelen met behoud van onze identiteit en cultuur. We zijn er trots op om deel uit te maken van een no-nonsense bedrijf waar kwaliteit van service en klanttevredenheid centraal staan”. 

Zie hier het persbericht.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.