Carthago ICT en CAPE Groep bundelen krachten

Met veel genoegen brengen wij jullie op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Carthago ICT. Met ingang van 1 januari 2021 heeft CAPE Groep de aandelen van Carthago ICT overgenomen. CAPE Groep, gevestigd in Enschede, voert landelijk low code projecten en heeft 100 medewerkers. CAPE heeft een indrukwekkende geschiedenis waar technieken, zoals low code, gebruikt worden om businessprocessen en workflows te optimaliseren en te automatiseren.  

Voor beide bedrijven betekent de overname een sterke versnelling in het realiseren van de groeiambities. Voor de klanten van CAPE Groep en Carthago ICT kunnen nog beter ‘end-to-end’ software oplossingen met hoge toegevoegde waarde gerealiseerd worden door high- en lowcode te combineren. Carthago is bijzonder tevreden met deze samenwerking waardoor we onze klanten een nog breder aanbod kunnen bieden. Het huidige management inclusief de directie en de naam Carthago zal niet veranderen. Dat betekent dat jullie aanspreekpunten ook hetzelfde blijven!  

Herman Welleweerd, Algemeen Directeur Carthago: “Met CAPE Groep hebben we een strategische partner gevonden die onze ambities deelt en complementaire diensten aanbiedt. CAPE Groep draagt bij aan de verbreding van ons technologieaanbod en helpt ons om het beste talent aan te trekken en ontwikkelen met behoud van onze identiteit en cultuur. We zijn er trots op om deel uit te maken van een no-nonsense bedrijf waar kwaliteit van service en klanttevredenheid centraal staan”. 

Zie hier het persbericht.

Lees verder

Making-of, filmen bij Paula’s Choice in Amersfoort.
Making-of, Hollywood aan de Maas!
Company meeting Q1 2021

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.