WIRWAR 2021!

Op vrijdag 15 oktober vindt in de Grolsch Veste in Enschede de eerste editie van WIRWAR plaats. Een gaming event voor studenten en bedrijven in Twente. Een prachtig initiatief om studenten en bedrijven met elkaar te laten kennismaken.

WIRWAR staat voor een wirwar aan kabels, waarin we genoeg hebben gezeten tijdens de lockdown. Tijdens de lockdown hebben we op het gebied van gamen ook genoeg tijd gehad om te oefenen en zijn we online wezen socializen, maar nu wordt het toch écht tijd om elkaar in het echt te zien.

WIRWAR is namelijk onderdeel van Stichting Talent IT en is een non-profit organisatie. Door de jaarlijkse LAN-party in de Grolsch Veste willen zij meer activiteit voor de IT en tech branche. Het doel van de LAN-party is om bedrijven en studenten een gezellige dag met gaming en borrels te bezorgen, vergroten van de zichtbaarheid van bedrijven in de regio en meer connectie met studenten.

Carthago is in ieder geval aanwezig en wij hebben er enorm veel zin in. Let’s game!

Na het event:

We hebben (bijna) gewonnen.. 🙂

Afgelopen vrijdag vond de 1ste editie van WIRWAR – Gaming Festival Twente plaats. Carthago was niet alleen sponsor van dit sfeervolle én goed georganiseerde festival, maar we waren ook met gamende collega’s aanwezig. Old school games (Pong!) werden afgewisseld met o.a. Virtual Reality Formule1, consolegames en FIFA toernooi. En ja, we hebben gewonnen. Nou ja, bijna dan 🙂

Prima initiatief en uitstekend voor de studenten en IT bedrijven in de regio. Wij kijken nu al uit naar de tweede editie die volgend jaar plaats zal vinden.

Het laatste nieuws:

Carthago ICT weekend weg
Nieuws

Weekend weg 2022

𝗝𝗮𝗮𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗴 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗵𝗮𝗴𝗼
Reikhalzend wordt er door de Carthagers uitgekeken naar het jaarlijkse weekendje weg van Carthago ICT. Afgelopen maand was het dan eindelijk zo ver! 

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Expertises van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?