WIRWAR 2021!

Op vrijdag 15 oktober vindt in de Grolsch Veste in Enschede de eerste editie van WIRWAR plaats. Een gaming event voor studenten en bedrijven in Twente. Een prachtig initiatief om studenten en bedrijven met elkaar te laten kennismaken.

WIRWAR staat voor een wirwar aan kabels, waarin we genoeg hebben gezeten tijdens de lockdown. Tijdens de lockdown hebben we op het gebied van gamen ook genoeg tijd gehad om te oefenen en zijn we online wezen socializen, maar nu wordt het toch écht tijd om elkaar in het echt te zien.

WIRWAR is namelijk onderdeel van Stichting Talent IT en is een non-profit organisatie. Door de jaarlijkse LAN-party in de Grolsch Veste willen zij meer activiteit voor de IT en tech branche. Het doel van de LAN-party is om bedrijven en studenten een gezellige dag met gaming en borrels te bezorgen, vergroten van de zichtbaarheid van bedrijven in de regio en meer connectie met studenten.

Carthago is in ieder geval aanwezig en wij hebben er enorm veel zin in. Let’s game!

Na het event:

We hebben (bijna) gewonnen.. 🙂

Afgelopen vrijdag vond de 1ste editie van WIRWAR – Gaming Festival Twente plaats. Carthago was niet alleen sponsor van dit sfeervolle én goed georganiseerde festival, maar we waren ook met gamende collega’s aanwezig. Old school games (Pong!) werden afgewisseld met o.a. Virtual Reality Formule1, consolegames en FIFA toernooi. En ja, we hebben gewonnen. Nou ja, bijna dan 🙂

Prima initiatief en uitstekend voor de studenten en IT bedrijven in de regio. Wij kijken nu al uit naar de tweede editie die volgend jaar plaats zal vinden.

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »