🎬Behind the scenes: Promotievideo Saxion

Het kantoor van Carthago veranderde vorige week in een heuse filmset. De mannen van Million Miles hebben voor het Saxion college een promotie video geschoten met onze Jasper in de hoofdrol! 

De video gaat dienen als promotiemateriaal voor de Master HBO-ICT en geeft studenten een duidelijk beeld bij welke bedrijven zij kunnen gaan werken tijdens en na hun studie. De keuze om hieraan mee te doen was dan ook makkelijk gemaakt voor Carthago omdat er al jaren een succesvolle samenwerking is tussen beide organisaties!

Ook werken bij Carthago? Wij hebben diverse openstaande vacatures! Check: https://www.carthago-ict.nl/werken-bij/

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.