Drie nieuwe collega’s bij Carthago; Welkom Sander, Emil & Sven!

Wij mogen deze maand drie nieuwe collega’s verwelkomen en aan je voorstellen! Sander, Emil & Sven komen Carthago versterken. Emil als software architect en Sander en Sven als software ontwikkelaar.

Alle drie beginnen ze deze maand, maar niet voor alle drie is dit het begin bij Carthago. Emil zijn loopbaan begon namelijk 20 jaar geleden; bij Carthago! Hij geeft aan tijdens zijn terugkeer het familiaire van 20 jaar terug nog steeds te ervaren als het huidige DNA van Carthago.

We stellen deze drie Carthagers graag aan je voor de komende weken, stay tuned!

Samenvatting:

Wij mogen deze maand drie nieuwe collega's verwelkomen en aan je voorstellen! Sander, Emil & Sven komen Carthago versterken.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »