Eindejaarsdiner 2022

Zaterdag 10 en zondag 11 december was het dan eindelijk weer zo ver; het Carthago eindejaarsdiner. Eindelijk, want het jaarlijkse eindejaarsdiner (in december) heeft al heel wat jaren op zich laten wachten door de corona beperkingen. Waar we in april van dit jaar het diner van 2021 hebben ingehaald was het nu dan toch echt tijd: het oude vertrouwde eindejaarsdiner in: december!

Tijdens dit diner blikken we terug op het (bijna afgesloten) jaar. Dit doen we samen met onze collega’s, maar ook met de aanhang van deze Carthagers! Dit als bedankje dat we hun partner het hele jaar mogen lenen… ­čśë

Locatie midden heeft dit jaar Residence Rhenen uitgekozen voor het eindejaarsdiner.

Locatie oost heeft een bezoek gebracht aan restaurant de Willemsberg in de Lutte.

Kerstpakket

Ook niet geheel onbelangrijk, het kerstpakket! Tijdens het eindejaarsdiner heeft iedereen hun kerstpakket gekregen + een (erg lekkere) doos bonbons. 

Samenvatting:

Traditiegetrouw was het ook deze december weer tijd voor het Carthago Eindejaarsdiner

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder ┬╗
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder ┬╗