Fiets naar je werk week 2022

Na het grote succes van voorgaande edities hebben we ook dit jaar weer een fiets-naar-je-werk event georganiseerd bij Carthago! Dit jaar een tikkeltje anders, want waar de voorgaande edities vaak bestonden uit één dag hebben we dit jaar een hele week er voor uitgetrokken! Onder de Carthagers zijn een aantal serieuze fietsfanaten te vinden, dus voor hen was dit zeker geen probleem.

De fietsweek heeft plaatsgevonden van: 5 september t/m 9 september. 🚴🏻‍♂️ 

Wat ook anders was dit jaar is dat we het event samen hebben georganiseerd met onze partners CAPE Groep en eMagiz. Op deze manier hebben we nog meer kilometers weten te fietsen met z’n allen waardoor we in totaal: 2063 kilometer hebben gefietst in deze week!

Ook een fiets naar je werk week organiseren?

Wij hopen met onze actie zoveel mogelijk bedrijven aan te sporen om ons voorbeeld te volgen! Een fiets naar je werk week (of dag) is namelijk niet alleen goed voor het milieu en gezondheid, het is namelijk ook erg leuk om met een gezamenlijk doel bezig te zijn; zoveel mogelijk kilometers maken!

fiets naar werk week carthago

Volgend jaar ook meefietsen met Carthago?

Carthago ICT is altijd op zoek naar nieuw talent op het gebied van: Softwareontwikkeling, User Experience, Architectuur en IT Security.

Bekijk onze openstaande vacatures en tot snel! 🚴‍♂️

Wat is het fiets-naar-je-werk event?  

In het kader van vitaliteit en milieu hebben we vanuit CAPE, eMagiz en Carthago een week georganiseerd waarbij iedereen (zoveel mogelijk) naar het werk komt op de fiets in plaats van de auto. Enerzijds ben je dan natuurlijk goed bezig met je eigen vitaliteit, anderzijds lever je ook nog een bijdrage aan een schoner milieu! Alle fietskilometers die deze week gemaakt zijn, zetten we om naar een mooi bedrag voor een goed doel.  

En hoe zit het dan met collega’s die vanuit huis of gedetacheerd werken?

Ook dan kon je zeker meedoen! De kilometers die gemaakt werden tijdens deze week tellen allemaal mee. Dus ook tijdens een mooie ronde vanaf huis telde de teller door!

fiets naar werk week carthago

Fiets naar je werk week 2022 in beeld & cijfers:

Hey softwareontwikkelaar, fiets je volgend jaar met ons mee? 👋

fiets naar je werkweek bij Carthago ICT

Samenvatting:

In de week van 5 September was het weer zo ver; de fiets naar je werk week van 2022. Samen met onze partners bij CAPE & eMagiz hebben wij een week lang zoveel mogelijk gefietst naar het werk!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »