Filmavond bij Carthago

Bij Carthago vinden we het belangrijk dat onze collega’s ook de ruimte en tijd krijgen om te kunnen ontspannen na een werkdag. 

Zo hebben onze collega’s van de Carthago Activiteiten Commissie een filmavond georganiseerd op kantoor. Het was een gezellige filmavond op kantoor met veel popcorn🍿 

🎬 De filmkeuze was dit keer: Ghostbuster Afterlife. 

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗴𝗲𝗻𝗿𝗲? 
👽 – Science fiction
🤣 – Comedy 
👻 – Thriller 


Carthago Activiteiten Commissie

De filmavond is één van de vele activiteiten die onze activiteiten commissie organiseert. Deze commissie, voor & door collega’s organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals: een BBQ, escaperoom, LAN party, Bordspel middag & nog veel meer!

Op deze manier stimuleren wij onze collega’s om het naast hard werken vooral ook erg gezellig te hebben, tijdens & na het werken!

Werken bij Carthago wat voor jou? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures!

filmavond bij Carthago

Samenvatting:

De filmavond op locatie Hengelo was een succes. Onze collega's hebben gezellig met zijn alle Ghostbusters gekeken onder het genot van; verse popcorn! 😍🍿

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »