Kick-off ICT project Saxion hogeschool

Vorige week donderdag was het dan zo ver, de kick off van het ICT project voor de HBO ICT opleiding van het Saxion. De groep bestaande uit zes studenten zal gedurende 8 weken in voorbereiding op hun stage aan de slag gaan met een vraagstuk van een externe opdrachtgever, in dit geval: Carthago!

Broodjes bestelsysteem

De studenten  gaan aan de slag met ons  broodjes bestelsysteem. Wanneer wij op ons kantoor broodjes bestellen willen wij dit graag gezamenlijk met alle collega’s kunnen doen. Hierin is de uitdaging voor de studenten om een mobile friendly webapp te gaan bouwen met Microsoft Power Apps. Wij hebben de studenten gevraagd om tijdens dit proces kritisch naar Power Apps te kijken. Want wanneer gebruik je Power Apps en wanneer kies je voor high- code? Daar hopen we samen met de Saxion studenten achter te gaan komen! 

Crowd control project

Naast ons broodjes bestelsysteem gaan de studenten ook aan de slag voor een crowd control project. Hier is namelijk behoefte om door middel van IOT apparatuur het aantal mensen dat een ruimte binnenkomt automatisch te tellen en registeren. Op basis van deze gegevens moet het vervolgens mogelijk zijn automatisch een signaal te versturen wanneer een bepaalde onder- of bovengrens is bereikt. Het leuke aan deze opdracht is dat het hier echt om een totaaloplossing gaat van zowel hardware, software en infrastructuur in combinatie met gebruikersprocessen die in kaart gebracht moeten worden. 

Het laatste nieuws:

Nieuws

Company meeting

Company meeting Carthago🍕 Afgelopen week was het weer tijd voor de company meeting bij Carthago. Iedere 3 maanden komen we met z’n allen bij elkaar,

Lees verder »
Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Diensten van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.