Studentenproject: Saxion hogeschool

Vorige week donderdag was het dan zo ver, de kick off van het ICT project voor de HBO ICT opleiding van het Saxion. De groep bestaande uit zes studenten zal gedurende 8 weken in voorbereiding op hun stage aan de slag gaan met een vraagstuk van een externe opdrachtgever, in dit geval: Carthago!

Broodjes bestelsysteem

De studenten  gaan aan de slag met ons  broodjes bestelsysteem. Wanneer wij op ons kantoor broodjes bestellen willen wij dit graag gezamenlijk met alle collega’s kunnen doen. Hierin is de uitdaging voor de studenten om een mobile friendly webapp te gaan bouwen met Microsoft Power Apps. Wij hebben de studenten gevraagd om tijdens dit proces kritisch naar Power Apps te kijken. Want wanneer gebruik je Power Apps en wanneer kies je voor high- code? Daar hopen we samen met de Saxion studenten achter te gaan komen! 

Crowd control project

Naast ons broodjes bestelsysteem gaan de studenten ook aan de slag voor een crowd control project. Hier is namelijk behoefte om door middel van IOT apparatuur het aantal mensen dat een ruimte binnenkomt automatisch te tellen en registeren. Op basis van deze gegevens moet het vervolgens mogelijk zijn automatisch een signaal te versturen wanneer een bepaalde onder- of bovengrens is bereikt. Het leuke aan deze opdracht is dat het hier echt om een totaaloplossing gaat van zowel hardware, software en infrastructuur in combinatie met gebruikersprocessen die in kaart gebracht moeten worden. 

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »