Studentenproject: Saxion hogeschool

Vorige week donderdag was het dan zo ver, de kick off van het ICT project voor de HBO ICT opleiding van het Saxion. De groep bestaande uit zes studenten zal gedurende 8 weken in voorbereiding op hun stage aan de slag gaan met een vraagstuk van een externe opdrachtgever, in dit geval: Carthago!

Broodjes bestelsysteem

De studenten  gaan aan de slag met ons  broodjes bestelsysteem. Wanneer wij op ons kantoor broodjes bestellen willen wij dit graag gezamenlijk met alle collegaÔÇÖs kunnen doen. Hierin is de uitdaging voor de studenten om een mobile friendly webapp te gaan bouwen met Microsoft Power Apps. Wij hebben de studenten gevraagd om tijdens dit proces kritisch naar Power Apps te kijken. Want wanneer gebruik je Power Apps en wanneer kies je voor high- code? Daar hopen we samen met de Saxion studenten achter te gaan komen! 

Crowd control project

Naast ons broodjes bestelsysteem gaan de studenten ook aan de slag voor een crowd control project. Hier is namelijk behoefte om door middel van IOT apparatuur het aantal mensen dat een ruimte binnenkomt automatisch te tellen en registeren. Op basis van deze gegevens moet het vervolgens mogelijk zijn automatisch een signaal te versturen wanneer een bepaalde onder- of bovengrens is bereikt. Het leuke aan deze opdracht is dat het hier echt om een totaaloplossing gaat van zowel hardware, software en infrastructuur in combinatie met gebruikersprocessen die in kaart gebracht moeten worden. 

Het laatste nieuws:

carthago bezoekt techorama
Nieuws

Carthago ICT bezoekt Techorama

Carthagers Hinke en Jordy bezochten de Techorama van 2022. De inzichten die zij hebben op gedaan tijdens de presentaties die ze hebben bijgewoond vertellen ze graag aan je in deze blog.

Lees verder ┬╗

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?