LAN & Boardgame dag 🎮🎲

Zaterdag 9 april was het eindelijk weer zo ver! Dit keer hadden team LAN & team Boardgame de handen in een geslagen om zowel on- als offline diverse spellen te spelen! Er was een leuke groep collega’s aanwezig die bordspellen speelden en de groep gamers op de LAN was ook goed vertegenwoordigd. Dit alles natuurlijk onder het genot van diverse snacks (de toastjes met Heks’nkaas en de IKEA gehaktballetjes mochten hier natuurlijk niet ontbreken). Om zes uur was het tijd voor heerlijke pizza en daarna…  nog wat meer spelletjes natuurlijk! 

LAN

Voor de LAN party stonden er diverse games op de planning. Zo kon er worden geracet in FlatOut2, kon de imposter worden ontmaskerd in Among us en was het afsluitend tijd voor een ontspannen potje golf in Golf With Your Friends. 

Boardgames

Ook aan onze (sommige erg fanatieke) bordspel liefhebbers was gedacht! Ook zij hadden er voor gezorgd dat er een grote diversiteit aan spellen te spelen was. De spellen die onder andere zijn gespeeld: Dog Lover, De Crew, Deep sea adventure, Menara, Cat Lady, Beez & Juicy Fruit. Volgens onze bordspelfanaten zeker aanraders!

Doe jij de volgende keer ook mee? 

Ook een on- en/of offline spelletjes fanaat maar nog geen Carthago collega? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures

Wie weet, tot bij de volgende LAN & Boardgame dag! 

Het laatste nieuws:

Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Expertises van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.