Traineeship update 🚨

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de wekelijkse terugkomdag van ons traineeship. Ons traineeship bestaat uit zeventig procent leren in de praktijk. Dit betekent dat je van maandag tot en met donderdag in de praktijk aan het leren bent! Twintig procent bestaat uit het evalueren & 10 procent uit trainingen. Deze laatste dertig procent is waar de trainees vrijdag mee aan de slag zijn gegaan!

In de ochtend zijn de trainees aan de slag gegaan met de wekelijks terugkerende evaluatie en reflectie. Hier kijken we samen met de trainees hoe hun week is verlopen, waar ze tegenaan liepen en waar ze eventueel hulp bij nodig hebben.

In de middag was het tijd voor een interessante les over het Spring Framework. Hier hebben onze trainees kennis op gedaan die ze vervolgens direct weer in de praktijk kunnen gaan toepassen.

Naast de inhoudelijke vakkennis over zowel front als backend development ga je als trainee bij Carthago ook met enige regelmaat aan de slag met andere thema’s, zoals diverse soft skills en scrum trainingen!

Wil jij ook voor jezelf een steile leercurve, binnen één jaar Fullstack Developer worden, is software development helemaal jouw ding en ben je net klaar met je IT-opleiding of ben je minder dan 3 jaar aan het werk? Het traineeship is een initiatief van Carthago ICT en eMagiz en biedt een uitdagende ontwikkelingsperiode, waarin de opgedane kennis tijdens de trainingsdagen én ervaring in de praktijk hand in hand gaan.

Meer informatie over het traineeship? Kijk dan eens op onze Traineeship pagina.

Samenvatting:

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de wekelijkse terugkomdag van ons traineeship. Ons traineeship bestaat uit zeventig procent leren in de praktijk. Dit betekent dat je van maandag tot en met donderdag in de praktijk aan het leren bent!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »