Welkom: Rik Bentsink

Op 11 April is er weer een nieuwe werknemer begonnen bij Carthago, Rik Bentsink!

Rik Bentsink versterkt sinds 11 april Carthago , in de functie van Senior Software Engineer. Rik is door het aanstekelijke enthousiasme van twee van onze collega’s geïnteresseerd geraakt in Carthago. Dank daarvoor Sieto en Bjorn! Deze drie heren hebben eerder met elkaar samengewerkt en dat beviel zo goed waardoor Rik nieuwsgierig was geworden naar het werken bij Carthago. 

Om te onderzoeken of dit aanstekelijke enthousiasme over Carthago terecht was besloot Rik het gesprek aan te gaan, en toen kon hij er echt niet meer om heen… Zijn vermoeden werd bevestigd en Carthago paste perfect bij hem! Hij geeft aan vooral de persoonlijke aanpak en bedrijfscultuur erg te waarderen. Dit in combinatie met de mogelijkheid zowel interne projecten als detachering met elkaar te combineren zorgt voor een erg aangename afwisseling in werkzaamheden waar Rik naar op zoek was. Hierdoor heeft hij er al het vertrouwen in zich nog verder te kunnen gaan ontwikkelen, kennis te delen en onderdeel te zijn van Carthago. 

Iets anders wat Rik zijn keuze voor Carthago hoogstwaarschijnlijk ook wat makkelijker heeft gemaakt is het feit dat hij erg veel van bordspellen houdt, wat dat betreft zit die bij Carthago helemaal op zijn plek. De (bord)spelfanaten zijn namelijk goed vertegenwoordigd binnen Carthago, zo bleek ook weer tijdens de laatste editie van onze LAN & Boardgame dag.

Werken bij

Ook deel uitmaken van het aanstekelijke enthousiasme van Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

(ook als je niet van bordspellen houdt😉)

Het laatste nieuws:

Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Expertises van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.