Welkom Roy en Syon!

Het jaar is direct goed begonnen met 2 nieuwe medewerkers; Roy Valk en Syon Foppen.

Nadat Roy met succes een intensieve bootcamp Full-Stack Software Developer aan de Novi Hogeschool heeft afgerond kan hij direct aan de slag op 1 van onze inhouse projecten. Daarnaast gaat hij volgende maand starten met het Traineeship van Carthago. Dat is een 1 jaar durende intensieve opleiding, met een enorm steile leercurve, tot fullstack developer.

Roy heeft geen typische IT achtergrond, hij was actief als paramedicus. Hij miste daarin echter de diepgang en persoonlijke motivatie/ontwikkeling. Hij kwam in contact met softwareontwikkeling en dat bleek een schot in de roos te zijn. Hij kan daarin zijn creativiteit kwijt, een enorme groeipotentie en volop ontwikkelmogelijkheden.

Syon gaat aan de slag bij ons als werkstudent. Een mooie combinatie van werken bij Carthago en studeren aan de Saxion Hogeschool, momenteel zit hij in zijn 2de jaar op het HBO-ICT richting Software Engineering. Syon kwam eerder in contact met Carthago door een samenwerkingsproject met Saxion, in het zgn. “Persistent” project. Hij viel op door zijn inbreng had er wel oren naar om aan de slag te gaan op onze inhouse projecten vanwege de .NET klussen.

Heel veel succes, plezier en groei!

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »