Welkom Roy en Syon!

Het jaar is direct goed begonnen met 2 nieuwe medewerkers; Roy Valk en Syon Foppen.

Nadat Roy met succes een intensieve bootcamp Full-Stack Software Developer aan de Novi Hogeschool heeft afgerond kan hij direct aan de slag op 1 van onze inhouse projecten. Daarnaast gaat hij volgende maand starten met het Traineeship van Carthago. Dat is een 1 jaar durende intensieve opleiding, met een enorm steile leercurve, tot fullstack developer.

Roy heeft geen typische IT achtergrond, hij was actief als paramedicus. Hij miste daarin echter de diepgang en persoonlijke motivatie/ontwikkeling. Hij kwam in contact met softwareontwikkeling en dat bleek een schot in de roos te zijn. Hij kan daarin zijn creativiteit kwijt, een enorme groeipotentie en volop ontwikkelmogelijkheden.

Syon gaat aan de slag bij ons als werkstudent. Een mooie combinatie van werken bij Carthago en studeren aan de Saxion Hogeschool, momenteel zit hij in zijn 2de jaar op het HBO-ICT richting Software Engineering. Syon kwam eerder in contact met Carthago door een samenwerkingsproject met Saxion, in het zgn. “Persistent” project. Hij viel op door zijn inbreng had er wel oren naar om aan de slag te gaan op onze inhouse projecten vanwege de .NET klussen.

Heel veel succes, plezier en groei!

Contact

Lees verder

Welkom Guus Fisscher
Welkom Desi Balk

Klantcases

Wij werken voor opdrachtgevers in alle sectoren. Voor iedere klant de passende oplossing. 

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.