Welkom Roy en Syon!

Het jaar is direct goed begonnen met 2 nieuwe medewerkers; Roy Valk en Syon Foppen.

Nadat Roy met succes een intensieve bootcamp Full-Stack Software Developer aan de Novi Hogeschool heeft afgerond kan hij direct aan de slag op 1 van onze inhouse projecten. Daarnaast gaat hij volgende maand starten met het Traineeship van Carthago. Dat is een 1 jaar durende intensieve opleiding, met een enorm steile leercurve, tot fullstack developer.

Roy heeft geen typische IT achtergrond, hij was actief als paramedicus. Hij miste daarin echter de diepgang en persoonlijke motivatie/ontwikkeling. Hij kwam in contact met softwareontwikkeling en dat bleek een schot in de roos te zijn. Hij kan daarin zijn creativiteit kwijt, een enorme groeipotentie en volop ontwikkelmogelijkheden.

Syon gaat aan de slag bij ons als werkstudent. Een mooie combinatie van werken bij Carthago en studeren aan de Saxion Hogeschool, momenteel zit hij in zijn 2de jaar op het HBO-ICT richting Software Engineering. Syon kwam eerder in contact met Carthago door een samenwerkingsproject met Saxion, in het zgn. “Persistent” project. Hij viel op door zijn inbreng had er wel oren naar om aan de slag te gaan op onze inhouse projecten vanwege de .NET klussen.

Heel veel succes, plezier en groei!

Het laatste nieuws:

Werken bij Carthago?

Je nieuwe collega’s staan te popelen om je te leren kenen! Om hun alvast wat beter te leren kennen stellen ze zich hier alvast graag aan je voor. 

Zien we je snel?

Expertises van Carthago ICT

Carthago ICT biedt naast het ontwikkelen van maatwerk software nog diverse andere diensten! Zo kan u gebruik maken van onze verschillende expertises: Softwareontwikkeling, Architectuur, Security, Cloud & UX! 

Klantcases

Door onze brede expertise en ervaring in verschillende branches zijn wij binnen vrijwel elk bedrijf inzetbaar. Zo hebben wij klanten uit verschillende branches en sectoren. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.