Welkom Sander Haak

In September is Sander Haak bij Carthago begonnen!

Sander komt Carthago versterken als software ontwikkelaar. Na een leuke kennismaking via LinkedIn met onze recruiter Shila en een prettige sfeer tijdens de daarop volgende gesprekken heeft Sander besloten zijn loopbaan te beginnen bij Carthago! Een goede keuze wat ons betreft, zo kijken we uit naar Sander zijn frisse blik en hopen we niet alleen hem veel te leren (door o.a. ons Talent en Expertise programma) maar hopen we ook veel van Sander te mogen leren!

Iets wat wellicht de keuze voor Carthago iets makkelijker heeft gemaakt voor Sander is het feit dat hij erg van videogames en fietsen houd. Deze twee hobby’s zijn ruim vertegenwoordigt onder de Carthagers. We zijn erg benieuwd naar Sander zijn game skills tijdens onze volgende LAN Party! 🕹 Naast deze twee hobby’s doet Sander ook nog aan karate.

Sander is meteen aan de slag gegaan met o.a. het versterken van het team wat voor onze klant: Heutink werkt.

Werken bij

Ook direct aan de slag met mooie opdrachten in een leuk team bij Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

Samenvatting:

Sander Haak versterkt ons team sinds September 2022. Sander houd van gamen, fietsen & doet aan karate. Hij is direct na zijn studie aan de slag gegaan bij ons als software ontwikkelaar.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »