Welkom Sander Haak

In September is Sander Haak bij Carthago begonnen!

Sander komt Carthago versterken als software ontwikkelaar. Na een leuke kennismaking via LinkedIn met onze recruiter Shila en een prettige sfeer tijdens de daarop volgende gesprekken heeft Sander besloten zijn loopbaan te beginnen bij Carthago! Een goede keuze wat ons betreft, zo kijken we uit naar Sander zijn frisse blik en hopen we niet alleen hem veel te leren (door o.a. ons Talent en Expertise programma) maar hopen we ook veel van Sander te mogen leren!

Iets wat wellicht de keuze voor Carthago iets makkelijker heeft gemaakt voor Sander is het feit dat hij erg van videogames en fietsen houd. Deze twee hobby’s zijn ruim vertegenwoordigt onder de Carthagers. We zijn erg benieuwd naar Sander zijn game skills tijdens onze volgende LAN Party! ­čĽ╣ Naast deze twee hobby’s doet Sander ook nog aan karate.

Sander is meteen aan de slag gegaan met o.a. het versterken van het team wat voor onze klant: Heutink werkt.

Werken bij

Ook direct aan de slag met mooie opdrachten in een leuk team bij Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

Samenvatting:

Sander Haak versterkt ons team sinds September 2022. Sander houd van gamen, fietsen & doet aan karate. Hij is direct na zijn studie aan de slag gegaan bij ons als software ontwikkelaar.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder ┬╗
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder ┬╗