Welkom Sven Moleman

In September is Sven Moleman begonnen bij Carthago.

Sven gaat als software ontwikkelaar bij Carthago aan de slag. De keuze voor Carthago was niet geheel toevallig… Sven zijn broer Hinke werkt namelijk ook bij Carthago. Waar collega Emil dus een familiare sfeer ervaart bij Carthago is dit voor Sven ook letterlijk zo!

Om deze reden was het kantoor van Carthago ook geen onbekend terrein voor Sven, hij heeft namelijk al diverse LAN-parties bijgewoond in het verleden.

Van kinds af aan heeft Sven al een grote interesse voor het maken van dingen die vervolgens gebruikt kunnen worden (lees; Lego fanaat). Dit aspect spreekt hem dan ook enorm aan in zijn werk. Maar ook het maken van maatwerk software is iets waar Sven veel voldoening uit haalt. Hij kan namelijk naar eigen zeggen op deze manier kennis opdoen van materie waar je anders niet snel mee te maken zal krijgen.

Sven krijgt een kick van het werken met nieuwe technieken. Op deze manier blijft hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijft hij zichzelf uitdagen. Dit is ook de reden dat Sven zich bij Carthago ook graag meer wil gaan verdiepen in het ontwikkelen in .NET & het projectmatig werken aan verschillende soorten projecten.

Werken bij

Ook direct aan de slag met mooie opdrachten in een leuk team bij Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

Samenvatting:

Sven Moleman is in September bij ons begonnen als Software ontwikkelaar. Sven houd van wandelen (met of zonder zijn hond), films kijken & gamen.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »