Welkom Sven Moleman

In September is Sven Moleman begonnen bij Carthago.

Sven gaat als software ontwikkelaar bij Carthago aan de slag. De keuze voor Carthago was niet geheel toevallig… Sven zijn broer Hinke werkt namelijk ook bij Carthago. Waar collega Emil dus een familiare sfeer ervaart bij Carthago is dit voor Sven ook letterlijk zo!

Om deze reden was het kantoor van Carthago ook geen onbekend terrein voor Sven, hij heeft namelijk al diverse LAN-parties bijgewoond in het verleden.

Van kinds af aan heeft Sven al een grote interesse voor het maken van dingen die vervolgens gebruikt kunnen worden (lees; Lego fanaat). Dit aspect spreekt hem dan ook enorm aan in zijn werk. Maar ook het maken van maatwerk software is iets waar Sven veel voldoening uit haalt. Hij kan namelijk naar eigen zeggen op deze manier kennis opdoen van materie waar je anders niet snel mee te maken zal krijgen.

Sven krijgt een kick van het werken met nieuwe technieken. Op deze manier blijft hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijft hij zichzelf uitdagen. Dit is ook de reden dat Sven zich bij Carthago ook graag meer wil gaan verdiepen in het ontwikkelen in .NET & het projectmatig werken aan verschillende soorten projecten.

Werken bij

Ook direct aan de slag met mooie opdrachten in een leuk team bij Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

Samenvatting:

Sven Moleman is in September bij ons begonnen als Software ontwikkelaar. Sven houd van wandelen (met of zonder zijn hond), films kijken & gamen.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »