Welkom Yuri en Renske!

Yuri gaat aan de slag als junior software engineer. Hij heeft aan de universiteit van Twente Business & IT gestudeerd. Hij is enorm enthousiast gemaakt door twee collega die al bij Carthago werken, hij kon echt niet meer om ons heen! Zo vertelde beide hem dat Carthago vooral een interessant bedrijf is om te werken. De werksfeer is erg open en leuk en tijdens de gesprekken die Yuri met ons gehad heeft kwam dit ook heel duidelijk naar voren volgens hem, de eerste indruk was dus meer dan goed!

Renske gaat ons User Experience (UX) team versterken. Ook zij is enorm enthousiast gemaakt door onze UX Designer Nadia. Renske heeft industrieel ontwerp gestudeerd aan de universiteit van Twente en hoopt de combinatie tussen techniek en creativiteit ook bij Carthago te vinden. Na drie gesprekken was de klik er zowel voor Renske als voor haar collega’s en zodoende is zij 1 april gestart! De doorslaggevende factor voor Renske waren de verschillende projecten en de leuke werksfeer. Renske kijkt al reikhalzend uit om haar collega’s beter te leren kennen, onder andere tijdens 1 van onze uitjes!

Namens heel Carthago, welkom! Wij wensen jullie beide veel succes maar vooral ook plezier en groei toe!

Samenvatting:

Op 1 april zijn er 2 nieuwe medewerkers gestart: Yuri en Renske.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »