Welkom Yuri en Renske!

Yuri gaat aan de slag als junior software engineer. Hij heeft aan de universiteit van Twente Business & IT gestudeerd. Hij is enorm enthousiast gemaakt door twee collega die al bij Carthago werken, hij kon echt niet meer om ons heen! Zo vertelde beide hem dat Carthago vooral een interessant bedrijf is om te werken. De werksfeer is erg open en leuk en tijdens de gesprekken die Yuri met ons gehad heeft kwam dit ook heel duidelijk naar voren volgens hem, de eerste indruk was dus meer dan goed!

Renske gaat ons User Experience (UX) team versterken. Ook zij is enorm enthousiast gemaakt door onze UX Designer Nadia. Renske heeft industrieel ontwerp gestudeerd aan de universiteit van Twente en hoopt de combinatie tussen techniek en creativiteit ook bij Carthago te vinden. Na drie gesprekken was de klik er zowel voor Renske als voor haar collega’s en zodoende is zij 1 april gestart! De doorslaggevende factor voor Renske waren de verschillende projecten en de leuke werksfeer. Renske kijkt al reikhalzend uit om haar collega’s beter te leren kennen, onder andere tijdens 1 van onze uitjes!

Namens heel Carthago, welkom! Wij wensen jullie beide veel succes maar vooral ook plezier en groei toe!

Samenvatting:

Op 1 april zijn er 2 nieuwe medewerkers gestart: Yuri en Renske.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Kennisbank

Paniek in bierland door een ransomware aanval

De Belgische brouwerijgroep Duvel Moortgat, bekend van haar prestigieuze bieren zoals Duvel, La Chouffe en De Koninck, heeft een tijdelijke stopzetting van de productie aangekondigd. Dit besluit volgt op een cyberaanval die de nachtelijke rust in Breendonk, waar de hoofdbrouwerij gevestigd is, ruw verstoorde.

Verder lezen »