Even voorstellen: onze nieuwe CEO Harold!

Vanuit samenwerkingen in het verleden had ik al eens kennis gemaakt met de organisatie Carthago. Toen de functie van CEO vrijkwam was het dan ook een logische stap om in contact te treden. Bij elke volgende moment tijdens de sollicitatieprocedure groeide mijn enthousiasme dan ook enorm. Carthago is een open club met fantastische mensen. Hard werken en veel humor. Historisch werd er vooral gefocust op detachering, maar de behoefte aan projectmatig werken is de laatste tijd enorm toegenomen. 

Ik hoop dan ook met mijn ervaring uit het verleden een bijdrage te kunnen leveren aan deze transformatie. Ook zie ik hierin mogelijkheden om de synergie met zusterorganisatie CAPE te vergroten. Zonder daarbij te verliezen wat Carthago zo uniek maakt. 

Ook thuis spreek ik veel over Carthago en de familiare cultuur die er heerst. Familie is namelijk enorm belangrijk. Zo ben niet alleen ik in deze nieuwe rol gestapt maar ook mijn vrouw Kirsten, kinderen (San en Mees) en labradoodle Noortje krijgen ze erbij.  

Naast werken (wat ik volgens mijn vrouw soms net iets te veel doe) spendeer ik natuurlijk ook nog tijd aan andere dingen. Zo geniet ik onder andere erg van simracing en het spelen met allerlei tools/gadgets. Ik heb een technische achtergrond en blijf ook gewoon een ‘Nerd’.  Tijd doorbrengen met familie en vrienden waarbij ik (soms tot irritatie aan toe) woordgrappen blijf maken is ook erg vermakelijk. Ik hou ook van lekker eten, maar sport te weinig om daar ook echt een hobby van te maken…

Uiteraard is een tekst als deze vaak veel te kort om echt kennis te maken. Daarom sta ik altijd open om een gesprek aan te gaan! 

Samenvatting:

Onze nieuwe CEO: Harold Masselink stelt zich graag in dit persoonlijke bericht aan jullie voor!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »