Fiets naar je werk week 2023

De jaarlijks terugkerende fietsweek is inmiddels een traditie die is uitgegroeid tot een groot sport evenement waarin we samen met onze partners CAPE Groep en Emagiz de strijd aan gaan voor het behalen van zoveel mogelijk kilometers. 

Vanaf dit jaar (2023) tellen ook de actieve minuten mee tijdens andere sportieve activiteiten zoals: parel, hardlopen, fitnessen etc.

De fietsweek is in 2023 van: 22 t/m 26 mei. 🚴🏻‍♂️ 

Afgelopen jaar hebben we gezamenlijk in totaal: 2063 kilometer hebben gefietst in deze week!

Dit jaar gaan we hier natuurlijk graag ver overheen!

Goede doel voor 2023: Alpe d’HuZes

Dit jaar steunen we met onze gemaakte kilometers de Alpe d’HuZes. 

Wat is het fiets-naar-je-werk event?  

In het kader van vitaliteit en milieu hebben we vanuit CAPE, eMagiz en Carthago een week georganiseerd waarbij iedereen (zoveel mogelijk) naar het werk komt op de fiets in plaats van de auto. Enerzijds ben je dan natuurlijk goed bezig met je eigen vitaliteit, anderzijds lever je ook nog een bijdrage aan een schoner milieu! Alle fietskilometers die deze week gemaakt zijn, zetten we om naar een mooi bedrag voor een goed doel.  

fiets naar werk week carthago

Fiets naar je werk week 2022 in beeld & cijfers:

fiets naar werk week carthago

Volgend jaar ook meefietsen met Carthago?

Carthago ICT is altijd op zoek naar nieuw talent op het gebied van: Softwareontwikkeling, User Experience, Architectuur en IT Security.

Bekijk onze openstaande vacatures en tot snel! 🚴‍♂️

Samenvatting:

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »