Nieuwe CEO Carthago ICT

Met ingang van 1 juni heeft Carthago ICT een nieuwe CEO in de persoon van Harold Masselink. Harold heeft vanuit zijn ervaring in verkoop en ontwikkeling van maatwerk oplossingen de stevige basis die we zochten om de huidige CEO Herman Welleweerd op te volgen. Herman bedanken we voor zijn bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Carthago, hij zal Harold inwerken en per 31 juli afscheid nemen. 

Carthago ICT is sinds 2021 onderdeel van de CAPE Groep.

De Software ontwikkeling van Carthago en haar specialismen in UX en Security zijn complementair aan, en een verrijking voor CAPE Groep. CAPE Groep en Carthago samen ontwikkelen IT- maatwerk oplossingen voor haar klanten gebruik makend van zowel high code als low code, waarbij de aanpak is niet alleen is gericht op de technische oplossing maar vooral op de business waarde voor klanten!

nieuwe CEO Carthago ICT

Samenvatting:

Met ingang van 1 juni heeft Carthago ICT een nieuwe CEO in de persoon van Harold Masselink. Harold heeft vanuit zijn ervaring in verkoop en ontwikkeling van maatwerk oplossingen de stevige basis die we zochten.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »