Welkom Bahadir Kaya

In mei is Bahadir bij ons begonnen aan zijn afstudeeropdracht voor zijn opleiding. Hij stelt zich graag aan je voor!

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn gamen en het kijken van series en films. 

Wat/waar heb je gestudeerd en waarom koos je voor die studie?

Ik studeer de opleiding HBO-ICT aan de Saxion Hogeschool in Enschede, met een specialisatie in softwareontwikkeling. Ik koos voor deze studie omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in technologie en programmeren, en ik wilde mijn vaardigheden verder ontwikkelen om een professionele softwareontwikkelaar te worden.

Hoe ben je bij Carthago terecht gekomen en waarom heb je voor Carthago gekozen?

Toen ik op zoek was naar een bedrijf waar ik een interessante en uitdagende afstudeeropdracht kon vinden, kwam ik Carthago tegen. Ik koos voor Carthago omdat het bedrijf in de buurt gevestigd is en het projecten aanbiedt die perfect aansluiten bij mijn interesses en vaardigheden.

Ben je starter, junior, medior of senior?

Afstudeerder

Waar ga je mee beginnen binnen Carthago?

Mijn afstudeeropdracht bij Carthago is het onderzoeken van de mogelijkheden rondom / het integreren van; Chat-GPT binnen de applicatie van een klant. Dit met als doel de bestaande applicatie (geautomatiseerd) te verrijken. 

Ik ben enthousiast om aan dit project te werken, omdat ik geloof dat het implementeren van geavanceerde chatbottechnologie een waardevolle toevoeging zal zijn voor de applicatie en de gebruikerservaring zal verbeteren.

Ook op zoek naar een (afstudeer)stage?

Regelmatig lopen er stagiaires mee bij Carthago, voor hun meewerkstage of afstudeer opdracht. Bekijk direct de mogelijkheden rondom je (ICT) studie en Carthago:

Samenvatting:

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »