Welkom Bahadir Kaya

In mei is Bahadir bij ons begonnen aan zijn afstudeeropdracht voor zijn opleiding. Hij stelt zich graag aan je voor!

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn gamen en het kijken van series en films. 

Wat/waar heb je gestudeerd en waarom koos je voor die studie?

Ik studeer de opleiding HBO-ICT aan de Saxion Hogeschool in Enschede, met een specialisatie in softwareontwikkeling. Ik koos voor deze studie omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in technologie en programmeren, en ik wilde mijn vaardigheden verder ontwikkelen om een professionele softwareontwikkelaar te worden.

Hoe ben je bij Carthago terecht gekomen en waarom heb je voor Carthago gekozen?

Toen ik op zoek was naar een bedrijf waar ik een interessante en uitdagende afstudeeropdracht kon vinden, kwam ik Carthago tegen. Ik koos voor Carthago omdat het bedrijf in de buurt gevestigd is en het projecten aanbiedt die perfect aansluiten bij mijn interesses en vaardigheden.

Ben je starter, junior, medior of senior?

Afstudeerder

Waar ga je mee beginnen binnen Carthago?

Mijn afstudeeropdracht bij Carthago is het onderzoeken van de mogelijkheden rondom / het integreren van; Chat-GPT binnen de applicatie van een klant. Dit met als doel de bestaande applicatie (geautomatiseerd) te verrijken. 

Ik ben enthousiast om aan dit project te werken, omdat ik geloof dat het implementeren van geavanceerde chatbottechnologie een waardevolle toevoeging zal zijn voor de applicatie en de gebruikerservaring zal verbeteren.

Ook op zoek naar een (afstudeer)stage?

Regelmatig lopen er stagiaires mee bij Carthago, voor hun meewerkstage of afstudeer opdracht. Bekijk direct de mogelijkheden rondom je (ICT) studie en Carthago:

Samenvatting:

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »