Welkom Jorik Diks

In Februari is Jorik Diks bij ons begonnen! Hij stelt zich graag aan je voor:

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn videogamen, sporten in de sportschool en pizza’s bakken.

Wat/waar heb je gestudeerd en waarom koos je voor die studie?

Ik heb gestudeerd aan de Saxion Hogeschool en daar heb ik HBO-ICT Software Engineering gestudeerd. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik al van jongs af aan bezig was met computers en ik al erg lang de ambitie had om te leren programmeren. 

Hoe ben je bij Carthago terecht gekomen en waarom heb je voor Carthago gekozen?

Ik was voor mijn afstudeerstage benaderd door Shila, ik vond Carthago toen meteen een leuk, nuchter bedrijf om te werken met gezellige collega’s. Ik ging na mijn afstudeerstage eerst reizen voordat ik wilde werken. Na het reizen ging ik op zoek naar een baan en vertelde Sander mij dat ze bij Carthago nog op zoek waren naar nieuwe werknemers. De sfeer tijdens de afstudeerstage was altijd goed en toen ik terugkeerde voor mijn sollicitatiegesprek was dit weer goed en voelde het weer als thuiskomen. 

Ben je starter, junior, medior of senior?

Ik ben starter.

Waar ga je mee beginnen binnen Carthago?

Ik mag beginnen met het project GIR (Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem). Hier mag ik de wizard waar je een incident kan melden een nieuw design ontwerpen en ontwikkeln. In mijn sollicitatie gesprek gaf ik aan dat ik graag meer over UX-design wilde leren en ik graag bezig ben met front-end werk.

Dit is dus een perfect eerste project om meer over UX te leren en mijn front-end kennis te verbeteren. 

We zijn blij dat we Jorik weer hebben mogen verwelkomen na zijn afstudeerstage en wensen hem dan ook heel veel succes en vooral ook plezier toe bij Carthago ICT!

Werken bij

Ook direct aan de slag met mooie opdrachten in een leuk team bij Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

Samenvatting:

In Februari is Jorik bij ons begonnen! We kende hem nog van tijdens zijn afstudeerstage en zijn dan ook enorm blij dat hij weer voor Carthago heeft gekozen.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »