Welkom Jorik Diks

In Februari is Jorik Diks bij ons begonnen! Hij stelt zich graag aan je voor:

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn videogamen, sporten in de sportschool en pizza’s bakken.

Wat/waar heb je gestudeerd en waarom koos je voor die studie?

Ik heb gestudeerd aan de Saxion Hogeschool en daar heb ik HBO-ICT Software Engineering gestudeerd. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik al van jongs af aan bezig was met computers en ik al erg lang de ambitie had om te leren programmeren. 

Hoe ben je bij Carthago terecht gekomen en waarom heb je voor Carthago gekozen?

Ik was voor mijn afstudeerstage benaderd door Shila, ik vond Carthago toen meteen een leuk, nuchter bedrijf om te werken met gezellige collega’s. Ik ging na mijn afstudeerstage eerst reizen voordat ik wilde werken. Na het reizen ging ik op zoek naar een baan en vertelde Sander mij dat ze bij Carthago nog op zoek waren naar nieuwe werknemers. De sfeer tijdens de afstudeerstage was altijd goed en toen ik terugkeerde voor mijn sollicitatiegesprek was dit weer goed en voelde het weer als thuiskomen. 

Ben je starter, junior, medior of senior?

Ik ben starter.

Waar ga je mee beginnen binnen Carthago?

Ik mag beginnen met het project GIR (Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem). Hier mag ik de wizard waar je een incident kan melden een nieuw design ontwerpen en ontwikkeln. In mijn sollicitatie gesprek gaf ik aan dat ik graag meer over UX-design wilde leren en ik graag bezig ben met front-end werk.

Dit is dus een perfect eerste project om meer over UX te leren en mijn front-end kennis te verbeteren. 

We zijn blij dat we Jorik weer hebben mogen verwelkomen na zijn afstudeerstage en wensen hem dan ook heel veel succes en vooral ook plezier toe bij Carthago ICT!

Werken bij

Ook direct aan de slag met mooie opdrachten in een leuk team bij Carthago? Kijk dan eens op onze werken bij pagina voor onze openstaande vacatures. Wie weet tot snel!

Samenvatting:

In Februari is Jorik bij ons begonnen! We kende hem nog van tijdens zijn afstudeerstage en zijn dan ook enorm blij dat hij weer voor Carthago heeft gekozen.

Gerelateerde berichten:

Het laatste nieuws:

Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Lees verder »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Lees verder »
Nieuws

Welkom Bahadir Kaya

In mei is afstudeerder Bahdir bij ons begonnen. Bahadur vertelt graag meer over zichzelf en over wat hij bij Carthago komt doen in dit bericht!

Lees verder »