Nieuws

De laatste ontwikkelingen binnen Carthago ICT.
Nieuws

Welkom: Rik Bentsink

Op 11 April is er weer een nieuwe werknemer begonnen bij Carthago, Rik Bentsink! Rik Bentsink versterkt sinds 11 april Carthago , in de functie van

Lees verder »
Nieuws

Fullstack Developers opgelet! 🚨

Een geweldige plek om te werken, dat is wat wij van Carthago ICT jou willen bieden! Dit doen wij voor zowel de ervaren developers als voor de developer die net aan zijn carrière begint.

Lees verder »
Nieuws

Award uitreiking FD Gazelle 2021

Carthago ICT is in 2021 benoemd tot een van de FD Gazelle! Dit met grote dank aan onze trouwe en nieuwe klanten & last bus not least, de Carthago’ers die zich elke dag weer inzetten voor deze klanten! 

Lees verder »
Nieuws

Traineeship update 🚨

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de wekelijkse terugkomdag van ons traineeship. Ons traineeship bestaat uit zeventig procent leren in de praktijk. Dit betekent dat je van maandag tot en met donderdag in de praktijk aan het leren bent!

Lees verder »
Nieuws

Carthago Open Darts Master

Eindelijk kon er weer gestreden worden om de felbegeerde titel van de Carthago Open Darts Masters, alweer de 9e editie! De afgelopen 2 jaar was dat door corona niet mogelijk, dus het was de hoogste tijd om weer met elkaar de strijd aan te gaan.

Lees verder »