OVER ONS

Specialisten met hart voor jouw zaak

We zijn een bedrijf met zo’n 40 software ontwikkelaars met hart voor jouw zaak! En .. IT-ers die gewoon Nederlands spreken! (Oke, soms met een licht accent dan. ;-) )

Ons specialisme:

  • ICT Consultancy
  • Cybersecurity
  • Maatwerk projecten

We realiseren ons dat de software die we maken of onderhouden voor u cruciaal is en mede uw succes bepaalt! Daarom ontwikkelen we ons voortdurend en denken we mee om steeds de beste oplossing te kiezen voor u.

Naast het beschikbaar stellen van software engineers kunnen we maatwerksoftware in projectvorm aanbieden en nemen we, indien gewenst, het beheer van uw maatwerksoftware over. Tenslotte bieden we cybersecurity als specialisme, we analyseren uw maatwerksoftware, leggen de kwetsbaarheden bloot en adviseren of helpen mee om de problemen te verhelpen of het ontwikkelproces te verbeteren.

Om continuïteit te kunnen garanderen besteden we veel aandacht aan onze professionals, ieder krijgt de kans zich te ontwikkelen en in ons Talent & Expertise programma delen wij kennis. Daarnaast bieden wij goede voorwaarden waarbij onze collega’s centraal staan. Zo willen we een aantrekkelijke werkgever voor medewerkers zijn en een betrouwbare partner voor onze klanten.

 

AL 20 JAAR EEN BEGRIP

Hoe het allemaal begonnen is

Carthago ICT is opgericht door Ruud Mulder met de ambitie om ICT beter in te zetten, door meer vanuit de klant te redeneren en medewerkers te stimuleren hierin een actieve rol te vervullen. In 1999 is begonnen met een klein clubje, vooral in de detachering. Omdat ons vertrekpunt altijd de klant is, begrijpen we steeds beter waar het om gaat bij die klant en wat de rol van ICT daarbij is. Door die houding ontstaat vertrouwen en verschuift onze bijdrage vaak van detachering naar projectverantwoordelijkheid en uiteindelijk het beheer van maatwerksoftware.

De naam Carthago ICT is gekozen vanuit de analogie met oude Carthago dat we ons als relatief klein ICT bedrijf best kunnen meten met de gevestigde namen, net als Carthago vroeger met Rome…. maar dan met een knipoog.

Carthago ICT is inmiddels een gevestigde naam in het oosten en midden van Nederland. Ons werkgebied ligt naast consultancy ook op het ontzorgen van klanten als het gaat om (maatwerk)softwareontwikkeling en –beheer.

ONZE CULTUUR

Een open en eerlijke sfeer…

Onze cultuur (door de mensen gecreëerd) is gevormd door de manier waarop medewerkers elke dag met elkaar en onze klanten omgaan. Carthago ICT heeft een open bedrijfscultuur en is gefocust op de toekomst.

Medewerkers zijn nieuwsgierig en gebrand op nieuwe kansen en ontwikkelingen. Ze zijn niet naar binnen gericht, maar kijken om zich heen. Samenwerking is vanzelfsprekend. Medewerkers delen informatie, onderhouden voortdurend  informele contacten en richten zich op gezamenlijke doelen. Er is onderling vertrouwen en ruimte voor reflectie. Risico’s zijn acceptabel en zorgen voor voortschrijdend inzicht.

Onze medewerkers zoeken naar slimme ICT oplossingen en hebben grote betrokkenheid bij de klant.

 

ONZE VESTIGINGEN

Vestigingen in Hengelo en Veenendaal.

Vanuit onze vestigingen kunnen wij al onze diensten aanbieden. Door de maximale reistijd van 1 uur vanuit huis kunnen wij het grootste deel van Midden, West en Oost Nederland bedienen. 

ONZE ERVARING

40+

Een enthousiast team met meer dan 40- specialisten.

500+

Jaren ervaring in softwareontwikkeling en softwarebeheer

100%

Van onze medewerkers is minimaal HBO geschoold.