IT security: je digitale werkomgeving op orde

Op dit moment bevinden we ons in een digitale maatschappij, want we bewegen ons voortdurend online. Daardoor wordt IT security noodzakelijk voor steeds meer bedrijven. Ga mee met de tijd en verklein daarmee direct de kans dat je als bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminelen.

Het belang van goede security

Gevoelige informatie slaan we online op, contracten tekenen we via een tablet (met een opgeslagen handtekening) en we zetten heel wat privé-foto’s op onze digitale apparaten. Alhoewel je als bedrijf veel profijt hebt van online werken, brengt het ook wat uitdagingen met zich mee. Met de IT security diensten van Carthago ICT ontdek je de zwakke plekken in jouw online werkomgeving.

Hoe gevoelig is jouw bedrijf voor online risico’s?

Je bent al druk bezig om te innoveren met je bedrijf. Je maakt gebruik van onlinesoftware om o.a. de facturering te regelen en hebt de smaak te pakken. Maar je bent wel nieuwsgierig waar de mazen in het net zitten en hoe je deze op kunt lossen. Zonder IT security loop je namelijk een verhoogd risico op malware, ransomware, spyware en virussen.

Ontdek hoe veilig jouw bedrijf online is

  • Precies weten waar je IT security verstevigd kan worden?
  • Ontdekken of jouw bedrijf bestand is tegen hacken van buitenaf?
  • Weten of je al op de goede weg zit op het gebied van IT security?
  • Weten hoe je je in de toekomst beter kunt beschermen tegen potentieel gevaar?

 

Vraag dan een IT security aan bij Carthago ICT. We brengen de huidige veiligheidssituatie in kaart en geven je mogelijk zelfs handvatten hoe je deze kunt verbeteren voor de optimale digitale bescherming. Blijkt hieruit dat je nog grote stappen moet zetten? Dan staan we voor je klaar en creëren we met onze professionele IT security een veilige digitale werkomgeving voor jou en je werknemers. Wil je hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Met jarenlange ervaring in onder andere softwareontwikkeling begrijpen we als geen ander wat een veilige IT-omgeving is, hoe deze te realiseren én up-to-date te houden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

it security carthago ict

Wat is IT security?

Met IT security bedoelen we het optimaal beveiligen van bedrijfsmiddelen zoals computers, netwerken en data. Om deze IT security (ook wel software security) optimaal te maken, gebruiken we onze technologie. Of het nu om een cyberaanval of een andere digitale bedreiging gaat: met IT security houd je deze buiten de deur.

Het gevaar van onbeveiligde IT

Een digitale aanval op je website lijkt een ver-van-je-bed-show, maar wanneer je niet op tijd hebt geïnvesteerd in IT security, kan dit grote gevolgen voor je bedrijf hebben. Hackers en cybercriminelen zijn vaak uit op gevoelige informatie en geld. Binnen een korte periode kunnen gevoelige gegevens ongewild op straat komen te liggen en moet je een hele som geld betalen om dit te voorkomen.

Het belang van een goede online veiligheid voor jouw bedrijf

Online veiligheid wordt met de dag belangrijker voor organisaties. Vrijwel in elke branche ervaart men de gevaren van cyberaanvallen. Naar onze mening is een goede bewustwording de eerste stap richting een betere online veiligheid. Daarom hebben we een aantal blogs geschreven die jou en je organisatie hier vandaag nog bij kunnen helpen. 

security scan rapport

De security scan van Carthago

Carthago is specialist in cybersecurity. We zorgen ervoor dat klanten op het gebied van applicatiebeveiliging en cybersecurity niks te vrezen hebben. Dit doen wij door middel van onze verschillende securitydiensten. Ook zijn we sparringpartner voor Chief Information Security Officers en kwaliteitsmanagers en adviseren we over visies. We testen kleine en complexe software en IT-omgevingen en hierdoor helpen we organisaties om de veiligheid te waarborgen.

Bij het uitvoeren van onze security scan leveren we altijd een rapport op met de kwetsbaarheden en concrete actiepunten die direct toe te passen zijn!

Zien wat Carthago voor jouw software security kan betekenen?

Software security heeft invloed op diverse zaken. We kunnen ons goed voorstellen dat je graag eerst een kennis maakt en je laat adviseren in welke diensten voor jou relevant zijn. Tijdens een vrijblijvende kennismaking denken we dan ook graag met je mee!

Over Carthago

Sinds 1999 is Carthago druk bezig om software te ontwikkelen waar we zoveel mogelijk klanten mee blij maken. Software maakt online handelingen immers een stuk makkelijker en daar dragen we graag een steentje aan bij. Met onze software helpen we je daarnaast met het beveiligen van je website zodat je veilig kunt mailen, scrollen en betalen via het web.

Actief meedenken, een USP van Carthago ICT

Meedenken

Door actief mee te denken komen we samen tot de beste oplossingen.

Altijd dichtbij in de regio, een USP van Carthago ICT

Dichtbij

Kies je voor Carthago, dan kies je voor een partner die altijd dichtbij in de regio is.

Kennisborging

Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan je bedrijf te allen tijden door blijven gaan.

Partner

Om je bedrijf echt verder te helpen stellen wij ons op als partner voor de lange termijn.

In alle sectoren

Wij zijn in vrijwel elke sector actief. Met deze kennis blijf je voorop in jouw sector!

Leverancier van totaalpakket, een USP van Carthago ICT

Totaalpakket

Wij leveren niet alleen de software maar kijken ook mee naar de veiligheid, UX & architectuur.