Security

IT Security Management krijgt steeds meer aandacht en dat is niet zonder reden. De impact die een onveilige IT-omgeving kan hebben op de continuïteit en het imago van organisaties is serieus te nemen. Om actueel inzicht te hebben in veiligheidsrisico’s en om deze zo laag mogelijk te houden, is een duidelijk securitybeleid en periodiek testen een vereiste. Carthago realiseert dit voor vele organisaties.

Het belang van goede security

Hackers worden steeds slimmer en brutaler. Daarom wordt de noodzaak an het beschermen van IT-omgevingen en software steeds groter. Security scans zijn hierbij van grote waarde. Een aanleiding voor een scan kan bijvoorbeeld zijn dat er vermoedens zijn van security issues. Het kan voorkomen dat er onvoldoende zicht is op de actuele veiligheid van de in gebruik zijnde software, er nieuwbouw heeft plaatsgevonden of dat er een update met belangrijke wijzigingen is doorgevoerd. IT security voorkomt schadelijke bedreigingen en beveiligingslekken. Een groot beveiligingslek kan veel onnodige kosten opleveren en kan een grote impact hebben op een organisatie. Neem daarom IT security bijzonder serieus.

Carthago & security

Carthago is specialist in cybersecurity. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van applicatiebeveiliging en cybersecurity. Dit doen wij door middel van onze verschillende security diensten. Daarnaast adviseren wij over het ontwikkelen van een visie en de realisatie daarvan en zijn wij een sparringpartner voor Chief Information Security Officers en kwaliteitsmanagers. Wij testen kleine en complexe software en IT-omgevingen. Hierdoor helpen wij organisaties om de veiligheid van data te waarborgen. Door onze jarenlange ervaring met onder andere softwareontwikkeling begrijpen wij als geen andere wat een veilige IT-omgeving inhoudt, hoe deze te realiseren én up-to-date te houden.

 

Wat Carthago voor u kan betekenen op het gebied van security

Carthago ICT Security scan

Pentesten

Een ICT security scan wordt binnen organisaties steeds belangrijker. Maar organisaties hebben niet altijd een helde inzicht welke risico’s er zijn. Iedere verbinding met data kan een potentieel kwetsbaar punt zijn. Hierbij kan gedacht worden aan VPN-verbindingen van een website of webportal, telefoons en tablets met toegang tot zakelijke e-mail of bedrijfsgegevens. 

Carthago ICT Ethical Hacking

Ethical Hacking

Ethical hacking, wat is dat nou precies? Je hoort het steeds vaker, een stijging van het aantal phising mails, nieuwe ransomware gevallen, gestolen data en onveilige software. Gelukkig krijgt cybersecurity steeds meer aandacht en dat is niet zonder reden. Want de impact die een onveilige IT-omgeving kan hebben op de continuïteit en het imago van een organisatie is serieus te nemen. 

Carthago ICT Training Secure Programming

Training Secure Programming

De trainingen kunnen toegespitst worden op een programmeertaal. We hebben op dit moment verschillende varianten voor bijvoorbeeld .Net/ C# en Java. Er komen verschillende onderwerpen aan de orde tijdens de 2-daagse training binnen Carthago. 

email security carthago

Email security

Naast de technische veiligheid van email is het ook belangrijk dat gebruikers bewust zijn van de gevaren rondom email. Carthago heeft op het gebied van email security verschillende diensten die hier mee kunnen helpen. Zo kan er bij een security scan gekeken worden naar de veiligheid van de email instellingen, en kan er bewustwording worden gecreëerd rondom phishing mails. 

Zien wat de security specialisten van Carthago voor jouw bedrijf kunnen doen?

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Contactgegevens

Carthago Midden

Landjuweel 11b 3905 PE Veenendaal Tel: 0318-240038

Carthago Oost

John Maynard Keynesstraat 359 7559 SV Hengelo Tel: 074-2455600

Mail ons

Marketing@carthago-ict.nl

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.