IT security: je digitale werkomgeving op orde

Op dit moment bevinden we ons in een digitale maatschappij, want we bewegen ons voortdurend online. Daardoor wordt IT security noodzakelijk voor steeds meer bedrijven. Ga mee met de tijd en verklein daarmee direct de kans dat je als bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminelen.

Het belang van goede security

Gevoelige informatie slaan we online op, contracten tekenen we via een tablet (met een opgeslagen handtekening) en we zetten heel wat privé-foto’s op onze digitale apparaten. Alhoewel je als bedrijf veel profijt hebt van online werken, brengt het ook wat uitdagingen met zich mee. Met de IT security diensten van Carthago ICT ontdek je de zwakke plekken in jouw online werkomgeving.

Hoe gevoelig is jouw bedrijf voor online risico’s?

Je bent al druk bezig om te innoveren met je bedrijf. Je maakt gebruik van onlinesoftware om o.a. de facturering te regelen en hebt de smaak te pakken. Maar je bent wel nieuwsgierig waar de mazen in het net zitten en hoe je deze op kunt lossen. Zonder IT security loop je namelijk een verhoogd risico op malware, ransomware, spyware en virussen.

Wil jij:

  • Precies weten waar je IT security verstevigd kan worden?
  • Ontdekken of jouw bedrijf bestand is tegen hacken van buitenaf?
  • Weten of je al op de goede weg zit op het gebied van IT security?
  • Weten hoe je je in de toekomst beter kunt beschermen tegen potentieel gevaar?

 

Vraag dan een IT security aan bij Carthago ICT. We brengen de huidige veiligheidssituatie in kaart en geven je mogelijk zelfs handvatten hoe je deze kunt verbeteren voor de optimale digitale bescherming. Blijkt hieruit dat je nog grote stappen moet zetten? Dan staan we voor je klaar en creëren we met onze professionele IT security een veilige digitale werkomgeving voor jou en je werknemers. Wil je hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Met jarenlange ervaring in onder andere softwareontwikkeling begrijpen we als geen ander wat een veilige IT-omgeving is, hoe deze te realiseren én up-to-date te houden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

it security carthago ict

Wat is IT security?

Met IT security bedoelen we het optimaal beveiligen van bedrijfsmiddelen zoals computers, netwerken en data. Om deze IT security (ook wel software security) optimaal te maken, gebruiken we onze technologie. Of het nu om een cyberaanval of een andere digitale bedreiging gaat: met IT security houd je deze buiten de deur.

Het gevaar van onbeveiligde IT

Een digitale aanval op je website lijkt een ver-van-je-bed-show, maar wanneer je niet op tijd hebt geïnvesteerd in IT security, kan dit grote gevolgen voor je bedrijf hebben. Hackers en cybercriminelen zijn vaak uit op gevoelige informatie en geld. Binnen een korte periode kunnen gevoelige gegevens ongewild op straat komen te liggen en moet je een hele som geld betalen om dit te voorkomen.

Over Carthago ICT

Carthago is specialist in cybersecurity. We zorgen ervoor dat klanten op het gebied van applicatiebeveiliging en cybersecurity niks te vrezen hebben. Dit doen wij door middel van onze verschillende securitydiensten. Ook zijn we sparringpartner voor Chief Information Security Officers en kwaliteitsmanagers en adviseren we over visies. We testen kleine en complexe software en IT-omgevingen en hierdoor helpen we organisaties om de veiligheid te waarborgen.

DIt kunnen we voor je betekenen op het gebied van IT security

Carthago ICT Security scan

Pentesten

Onze ethische hackers testen of ze met een binnendringtest binnen kunnen komen in jullie digitale werkomgeving. Zo ontdekken we de zwakke plekken in de beveiliging die we erna kunnen verstevigen.
Carthago ICT Ethical Hacking

Ethical Hacking

Ethical hacking, wat is dat nou precies? Je hoort het steeds vaker, een stijging van het aantal phising mails, nieuwe ransomware gevallen, gestolen data en onveilige software. Gelukkig krijgt cybersecurity steeds meer aandacht en dat is niet zonder reden. Want de impact die een onveilige IT-omgeving kan hebben op de continuïteit en het imago van een organisatie is serieus te nemen. 

Carthago ICT Training Secure Programming

Training Secure Programming

De trainingen kunnen toegespitst worden op een programmeertaal. We hebben op dit moment verschillende varianten voor bijvoorbeeld .Net/ C# en Java. Er komen verschillende onderwerpen aan de orde tijdens de 2-daagse training binnen Carthago. 

email security carthago

Email security

Grote kans dat je medewerkers vooral email gebruiken om met externe partijen te communiceren. Aangezien je mail niet automatisch beveiligd wordt kan er zomaar een mailtje binnenkomen met een schadelijke link. Je medewerker hoeft er maar kort op te klikken en het kwaad is al geschied. Met onze email securitydienst sturen wij nep phising mails naar je medewerkers om het bewustzijn te laten groeien.

Zien wat de IT-security specialisten van Carthago voor jouw bedrijf kunnen doen?

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Contactgegevens

Carthago Midden

Landjuweel 11b 3905 PE Veenendaal Tel: 0318-240038

Carthago Oost

John Maynard Keynesstraat 359 7559 SV Hengelo Tel: 074-2455600

Mail ons

Marketing@carthago-ict.nl