Security Diensten

Security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Zeker in maatwerk software waar jouw medewerkers elke dag mee werken is het belangrijk de security te waarborgen. Mede om deze reden biedt Carthago ICT ook een breed scala aan security diensten.

Meer informatie over: onze Security expertise

 

Carthago ICT Security scan

Security Scans

Een ICT security scan wordt binnen organisaties steeds belangrijker. Maar organisaties hebben niet altijd een helde inzicht welke risico’s er zijn. Iedere verbinding met data kan een potentieel kwetsbaar punt zijn. Hierbij kan gedacht worden aan VPN-verbindingen van een website of webportal, telefoons en tablets met toegang tot zakelijke e-mail of bedrijfsgegevens. 

Carthago ICT Ethical Hacking

Ethical Hacking

Ethical hacking, wat is dat nou precies? Je hoort het steeds vaker, een stijging van het aantal phising mails, nieuwe ransomware gevallen, gestolen data en onveilige software. Gelukkig krijgt cybersecurity steeds meer aandacht en dat is niet zonder reden. Want de impact die een onveilige IT-omgeving kan hebben op de continuïteit en het imago van een organisatie is serieus te nemen. 

Carthago ICT Training Secure Programming

Training Secure Programming

De trainingen kunnen toegespitst worden op een programmeertaal. We hebben op dit moment verschillende varianten voor bijvoorbeeld .Net/ C# en Java. Er komen verschillende onderwerpen aan de orde tijdens de 2-daagse training binnen Carthago. 

Carthago ICT Security SLA

Security SLA

Carthago biedt een security SLA (Service level agreement) om applicaties periodiek te controleren en/of waarbij een van onze security experts altijd op korte termijn kan worden geraadpleegd. Naast de security scans die we eenmalig uitvoeren hebben onze opdrachtgevers namelijk steeds meer behoefte aan een vaste periodieke controle. 

Zien wat de security van Carthago voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Contactgegevens

Carthago Midden

Landjuweel 11b 3905 PE Veenendaal Tel: 0318-240038

Carthago Oost

John Maynard Keynesstraat 359 7559 SV Hengelo Tel: 074-2455600

Mail ons

Marketing@carthago-ict.nl

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.