IT Security

Op dit moment bevinden we ons in een digitale maatschappij, want we bewegen ons voortdurend online. Daardoor wordt IT security noodzakelijk voor steeds meer bedrijven. Ga mee met de tijd en verklein daarmee direct de kans dat je als bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminelen.

Onze IT security diensten

Ethical Hacking

Ethical Hacking Is jouw bedrijf of ben jijzelf ooi wel eens gehackt? We kennen allemaal de waarschuwende reclames en berichten wel. ‘’Bescherm jezelf online’’ of

Verder lezen »

Security Scan

“We hebben samen met Carthago een app ontwikkeld die niet alleen visueel erg mooi is maar ook nog eens erg gebruiksvriendelijk” 4PS & Be-SyncUser Experience

Verder lezen »

Het belang van goede security

Gevoelige informatie slaan we online op, contracten tekenen we via een tablet (met een opgeslagen handtekening) en we zetten heel wat privé-foto’s op onze digitale apparaten. Alhoewel je als bedrijf veel profijt hebt van online werken, brengt het ook wat uitdagingen met zich mee. Met de IT security diensten van Carthago ICT ontdek je de zwakke plekken in jouw online werkomgeving.

Hoe gevoelig is jouw bedrijf voor online risico's?

Je bent al druk bezig om te innoveren met je bedrijf. Je maakt gebruik van onlinesoftware om o.a. de facturering te regelen en hebt de smaak te pakken. Maar je bent wel nieuwsgierig waar de mazen in het net zitten en hoe je deze op kunt lossen. Zonder IT security loop je namelijk een verhoogd risico op malware, ransomware, spyware en virussen.

Ontdek hoe veilig jouw bedrijf online is

  • Precies weten waar je IT security verstevigd kan worden?
  • Ontdekken of jouw bedrijf bestand is tegen hacken van buitenaf?
  • Weten of je al op de goede weg zit op het gebied van IT security?
  • Weten hoe je je in de toekomst beter kunt beschermen tegen potentieel gevaar?

 

Vraag dan een IT security aan bij Carthago ICT. We brengen de huidige veiligheidssituatie in kaart en geven je mogelijk zelfs handvatten hoe je deze kunt verbeteren voor de optimale digitale bescherming. Blijkt hieruit dat je nog grote stappen moet zetten? Dan staan we voor je klaar en creëren we met onze professionele IT security een veilige digitale werkomgeving voor jou en je werknemers. Wil je hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Met jarenlange ervaring in onder andere softwareontwikkeling begrijpen we als geen ander wat een veilige IT-omgeving is, hoe deze te realiseren én up-to-date te houden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het belang van goede IT security

Dat IT security van enorm belang is wordt steeds vaker benadrukt. Hoe vaak hoor je niet verhalen over bedrijven die hun werk niet kunnen uitvoeren, of erger nog een datalek hebben gehad als gevolg van een cyberaanval

Dit wil je als organisatie natuurlijk kosten wat kost zien te voorkomen!

Wat is IT security?

Met IT security bedoelen we het optimaal beveiligen van bedrijfsmiddelen zoals computers, netwerken en data. Om deze IT security (ook wel software security) optimaal te maken, gebruiken we onze technologie. Of het nu om een cyberaanval of een andere digitale bedreiging gaat: met IT security houd je deze buiten de deur.

Het gevaar van onbeveiligde IT
Een digitale aanval op je website lijkt een ver-van-je-bed-show, maar wanneer je niet op tijd hebt geïnvesteerd in IT security, kan dit grote gevolgen voor je bedrijf hebben. Hackers en cybercriminelen zijn vaak uit op gevoelige informatie en geld. Binnen een korte periode kunnen gevoelige gegevens ongewild op straat komen te liggen en moet je een hele som geld betalen om dit te voorkomen.
Het belang van een goede online veiligheid voor jouw bedrijf
Online veiligheid wordt met de dag belangrijker voor organisaties. Vrijwel in elke branche ervaart men de gevaren van cyberaanvallen. Naar onze mening is een goede bewustwording de eerste stap richting een betere online veiligheid. Daarom hebben we een aantal blogs geschreven die jou en je organisatie hier vandaag nog bij kunnen helpen. 

De security scan van Carthago

Carthago is specialist in cybersecurity. We zorgen ervoor dat klanten op het gebied van applicatiebeveiliging en cybersecurity niks te vrezen hebben. Dit doen wij door middel van onze verschillende securitydiensten. Ook zijn we sparringpartner voor Chief Information Security Officers en kwaliteitsmanagers en adviseren we over visies. We testen kleine en complexe software en IT-omgevingen en hierdoor helpen we organisaties om de veiligheid te waarborgen.

Bij het uitvoeren van onze security scan leveren we altijd een rapport op met de kwetsbaarheden en concrete actiepunten die direct toe te passen zijn!

Meer over IT security:

Wil je met ons de uitdaging aangaan?

We helpen je graag verder

Zien wat Carthago voor jouw software security kan betekenen?