Disclaimer ethical hacking

Een ethical hack laten uitvoeren door Carthago

Wanneer we spreken over ethical hacking bedoelen wij hiermee dat er preventief een poging wordt gedaan om toegang te krijgen tot een systeem van buitenaf. Onze ethical hacker probeert toegang te krijgen door middel van een Penetratietest (ook wel pentest genoemd). We inspecteren je bedrijfsnetwerk tijdens onze werkzaamheden grondig om erachter te komen waar de kwetsbaarheden liggen. 

Het hoofdzakelijke doel is het verkrijgen van inzicht. Aan de hand van een uitgebreide rapportage voorzien wij in inzicht in waar de kwetsbaarheden in de geteste applicatie zitten. 

Certified Ethical Hackers

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat deze hacks alleen worden uitgevoerd door Certified Ethical Hackers (CEH). Zij zullen ten alle tijden hun bevindingen documenteren en inzetten om de beveiliging van het systeem wat zij hacken te verbeteren. Een ethical hack vindt alleen plaats na expliciete toestemming van de opdrachtgever. 

Carthago ICT (ethisch) hacken? 

Wij zijn er natuurlijk van overtuigd dat met onze security kennis wij onze beveiliging goed op orde hebben. Deze claim kunnen wij echter alleen maken door deze beveiliging constant te blijven testen en door ontwikkelen. Wil jij de proef op de som leggen door Carthago te hacken? Dan is dit ten alle tijden alleen na toestemming mogelijk, echter ook hier alleen door: Certified Ethical Hackers.