Software consultant

Software consultant voor advies en maatwerksoftware

Een software consultant van Carthago ICT is een grote aanwinst voor uw bedrijf op basis van tijdelijke resources. Wij leveren consultants die adequaat inspelen op de snelle veranderingen binnen de ICT. Onze professionals richten zich als software consultant onder meer op ontwerp en ontwikkeling van maatwerk software. Deze unieke software is volledig op uw bedrijfsactiviteiten afgestemd. Onze software consultants verdiepen zich daarin, geven advies en ontwikkelen maatwerksoftware volgens afspraak.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Carthago ICT staat in alle opzichten voor het leveren van kwaliteit met als onderdeel van de service de persoonlijke aandacht voor u als klant. Wij zorgen voor een heldere strategie, met een duidelijke overzichtelijke aanpak inclusief advies en oplossing. Wij werken op basis van het 24Bright principe en dat betekent dat onze software consultant aan de volgende kenmerken voldoet:

  • Betrokken
  • Realistisch
  • Inventief
  • Gericht
  • Helder
  • Technisch

Wat kan onze software consultant voor u betekenen?

Onze software consultant zorgt voor een verbetering, dan wel ontwikkeling als het gaat om de toepassing van maatwerksoftware. Communicatie met u vormt hiervoor de basis, want het is belangrijk dat onze software consultant een duidelijk beeld krijgt van de situatie om met een gericht advies voor verbetering te komen. Carthago ICT ontzorgt op het gebied van de ontwikkeling van maatwerksoftware en het beheer ervan. Onze service is uitgebreid en biedt tevens de gelegenheid om softwareontwikkelaars (Java/.Net) op tijdelijke basis in te zetten in de regio Midden en Oost Nederland. Het ontwikkelen van maatwerksoftware wordt als project aangenomen. Bestaande maatwerksoftware kan onderhouden en vernieuwd worden.

Carthago ICT heeft een vestiging in Veenendaal en in Hengelo. Voor meer informatie over de inzetbaarheid van een software consultant in de regio Hengelo kunt u contact opnemen met Herman Welleweerd. Bel ons gerust, want wij staan graag voor u klaar en leggen uit hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.