ICT detachering

ICT detachering: onze kracht is uw succes

Op het gebied van ICT detachering levert Carthago ICT professionals die uiteenlopende disciplines beheersen. Bijvoorbeeld de beste software ontwikkelaars die op tijdelijke basis een versterking vormen voor uw project. De skills zijn gegarandeerd aanwezig, maar onze medewerkers gaan nog een stapje verder met betrokkenheid en de focus gericht op het projectresultaat. In de ICT is er sprake van snelle veranderingen en onze software ontwikkelaars (Java/.Net) zijn daar constant mee bezig. De professionals van Carthago ICT zijn op verschillende gebieden inzetbaar:

  • Architectuur
  • Ontwerp
  • Software ontwikkeling
  • Fulltime of flexibel

ICT detachering in Midden en Oost Nederland

Carthago ICT heeft vestigingen in Veenendaal en in Hengelo en levert professionals voor uw project in Midden en Oost Nederland. U mag van ons op het gebied van ICT detachering kwaliteit en initiatief verwachten. Wij zorgen ervoor dat uw maatwerksoftware goed functioneert en dat ook blijft doen. Mocht een vernieuwing van ICT (maatwerk software) op zijn plaats zijn dan leveren wij daar graag een positieve bijdrage aan. Onze professionals staan garant voor het leveren van kwaliteit binnen de overeengekomen tijd en uiteraard op basis van het beschikbare budget.

Inzetbaar voor specifieke ICT-projecten

Indien er binnen uw bedrijf sprake is van een specifiek ICT-project, bijvoorbeeld met betrekking tot de ontwikkeling van maatwerksoftware is Carthago ICT u graag van dienst. Het ontwikkelen van maatwerksoftware nemen wij als project aan. Daarnaast zijn onze professionals eveneens inzetbaar voor het onderhoud en voor het vernieuwen van bestaande software.

Met vestigingen in Veenendaal en in Hengelo bedienen wij een brede regio. Indien u meer informatie wenst over ICT detachering in Veenendaal kunt u vrijblijvend contact opnemen met Herman Welleweerd. Als uw bedrijf in Hengelo of omgeving is gevestigd, kunt u met Herman Welleweerd op vrijblijvende basis contact opnemen.