Op zoek naar een IT bedrijf in Veenendaal?

Carthago ICT is een IT bedrijf met een vestiging in Veenendaal en een vestiging in Hengelo, kortom: het it bedrijf in uw regio! Wij zijn landelijk en regionaal gericht en werken vanuit twee vestigingen in het oosten en in het midden van het land met onder meer een vestiging in Veenendaal. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere IT bedrijven in Veenendaal op meerdere manieren. Heeft u wel eens van het Carthago principe gehoord? Of van Talent & Expertise? Carthago ICT is hier de grondlegger van en onderscheidt zich met deze beginselen van andere IT bedrijven in Veenendaal. 

Uw IT bedrijf in Veenendaal , Utrecht

Carthago als ICT bedrijf in Veenendaal, Utrecht

Het Carthago principe staat bij ons voor betrokken, realistische, inventieve, gerichte, heldere en technische medewerkers. Dat is het principe waarmee wij ons onderscheiden van  IT bedrijven in Veenendaal. Op deze manier zijn wij in staat om optimale IT diensten te leveren. De methode zelf is overigens in samenwerking met onze medewerkers ontwikkeld. 

Met betrekking tot Talent & Expertise geldt dat onze medewerkers trainingen krijgen, maar vooral ook in staat worden gesteld om business cases te bespreken. Dat vergroot de kennis, inzicht en ervaring. Bij ondersteuning van uw  IT projecten biedt Carthago u de ondersteuning op de korte en/of lange termijn. 

Meer weten over Carthago? Neem dan zeker contact met ons op.

Carthago ICT locatie Veenendaal is gevestigd aan: Landjuweel 11b, 3905PE te Veenendaal. Vanuit deze locatie bedienen wij niet alleen bedrijven in de regio maar in het hele land. In samenwerking met onze locatie in Hengelo zijn wij zowel regionaal als landelijk actief. 

Welk doel heb jij?

In een wereld waar het digitale aspect van een onderneming steeds belangrijker wordt begrijpen wij als geen ander dat dit een enorme uitdaging kan vormen, voor welk bedrijf dan ook. 

Om een antwoord te geven op de steeds veranderende vraag van jouw doelgroep kan het ontwikkelen van maatwerk software een uitkomst bieden. Dit levert vaak net dat stukje extra service wat je met bestaande systemen niet kan leveren. Wel is het hierbij belangrijk dat je de security niet uit het oog verliest. 

Maatwerk software laten ontwikkelen

Jouw bedrijf net dat stapje verder helpen? Vaak kan het ontwikkelen van maatwerk software hier enorm aan bijdragen. Dit omdat dit vaak de problemen oplost voor zowel jou als je klant die je niet met bestaande systemen kan oplossen.

Meer info over software laten ontwikkelen

Een solide IT Security

Een goede security is vandaag de dag belangrijker dan ooit te voren. Om dit te waarborgen kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer dit niet de core-business van jouw bedrijf is. 

Laat ons je hier mee helpen zodat jij je kan focussen op jouw core-business met de peace of mind van een gewaarborgde IT security. 

Een prettige gebruikerservaring

Bij software ontwikkeling wil de focus al snel uitgaan naar alleen de software. Dit terwijl een prettige ervaring voor de gebruiker minstens even belangrijk is. 

Om dit te waarborgen werken wij bij Carthago met User Experience designers. Deze brengen de wensen en behoeften van de gebruiker in kaart en waarborgen hiermee een prettige gebruikerservaring.

Een overzichtelijke architectuur

Werken vanuit architectuur zorgt ervoor dat zaken in samenhang ontworpen worden. Dit zowel horizontaal, door bijvoorbeeld alle bedrijfsprocessen integraal te beschouwen of alle applicaties en de wijze waarop ze met elkaar geïntegreerd zijn, als verticaal. 

Dit door dienstverlening aan klanten, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in samenhang met elkaar te beschrijven.

Samen sparren?

Wij zijn er van overtuigd dat wij de expertise in huis hebben om jouw bedrijf verder te helpen! 

Doordat wij een brede expertise hebben kan de manier waarop onze diensten ingezet worden enorm verschillen per bedrijf en per vraagstuk. 

Om deze reden bekijken we graag samen met jou naar jouw situatie en maken we op basis hiervan graag een plan van aanpak om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen, nu maar ook met het oog op morgen!

Onze werkwijze

Detachering en projecten vormen een onderdeel van onze dienstverlening die uiteraard nog veel breder is. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Zo kunnen wij onze hoog opgeleide medewerkers inzetten voor tijdelijke opdrachten binnen uw organisatie. Uw project krijgt dan een professionele ondersteuning met de beste ontwikkelaars. Bijvoorbeeld met betrekking tot architectuur, ontwerp en ontwikkeling van software. Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware behoort eveneens tot de dienstverlening van ons bedrijf. U mag bovendien veel van ons verwachten als het gaat om professionaliteit, helderheid en transparantie. Wij praten in duidelijke taal, zodat alles wat er gebeurt en uitgevoerd wordt voor iedereen begrijpelijk is. 

Bovendien zijn wij een betrouwbare partner en is een afspraak met ons ook echt een afspraak.

De klanten die je voorgingen:

Werken bij Carthago?

Op zoek naar een baan? Bijvoorbeeld als een software developer bij een IT bedrijf in Veenendaal? 

Bekijk dan eens onze openstaande vacatures! 

Onze klanten

Wij werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Hierdoor hebben wij altijd de juiste expertise in huis voor jouw uitdaging! 

Zien hoe wij deze hebben toegepast bij onze klanten?

Meer weten over Carthago ICT?

Bijvoorbeeld over de diensten die wij leveren? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.