Uw IT bedrijf in Veenendaal/ Utrecht

Carthago ICT, het it bedrijf in uw regio! Wij zijn landelijk en regionaal gericht en werken vanuit twee vestigingen in het oosten en in het midden van het land met onder meer een vestiging in Veenendaal. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere IT bedrijven in Veenendaal op meerdere manieren. Heeft u wel eens van het Carthago principe gehoord? Of van Talent & Expertise? Carthago ICT is hier de grondlegger van en onderscheidt zich met deze beginselen van andere IT bedrijven in Veenendaal. 

Onze werkwijze

Detachering en projecten vormen een onderdeel van onze dienstverlening die uiteraard nog veel breder is. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Zo kunnen wij onze hoog opgeleide medewerkers inzetten voor tijdelijke opdrachten binnen uw organisatie. Uw project krijgt dan een professionele ondersteuning met de beste ontwikkelaars. Bijvoorbeeld met betrekking tot architectuur, ontwerp en ontwikkeling van software. Het ontwerpen en leveren van maatwerksoftware behoort eveneens tot de dienstverlening van ons bedrijf. U mag bovendien veel van ons verwachten als het gaat om professionaliteit, helderheid en transparantie. Wij praten in duidelijke taal, zodat alles wat er gebeurt en uitgevoerd wordt voor iedereen begrijpelijk is. Bovendien zijn wij een betrouwbare partner en is een afspraak met ons ook echt een afspraak.  

Carthago als IT bedrijf in Veenendaal/Utrecht

Het Carthago principe staat bij ons voor betrokken, realistische, inventieve, gerichte, heldere en technische medewerkers. Dat is het principe waarmee wij ons onderscheiden van  IT bedrijven in Veenendaal. Op deze manier zijn wij in staat om optimale IT diensten te leveren. De methode zelf is overigens in samenwerking met onze medewerkers ontwikkeld. Met betrekking tot Talent & Expertise geldt dat onze medewerkers trainingen krijgen, maar vooral ook in staat worden gesteld om business cases te bespreken. Dat vergroot de kennis, inzicht en ervaring. Bij ondersteuning van uw  IT projecten biedt Carthago u de ondersteuning op de korte en/of lange termijn.  

Meer weten over Carthago? Neem dan zeker contact met ons op.  

Contact

Expertises

Onze kennis maakt het verschil

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.