Op zoek naar een IT bedrijf in de regio Utrecht?

Carthago uw IT bedrijf in de regio Amersfoort & Utrecht.

Wij zijn als IT bedrijf actief in Amersfoort en Utrecht en bieden op verschillende gebieden IT gerelateerde diensten; softwareontwikkeling, security, cloud (Azure + AWS) en architectuur. Onze kracht is de professionaliteit van de hoogopgeleide en ervaren medewerkers die op uiteenlopende gebieden inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld voor detachering om uw softwareproject op tijdelijke basis te versterken. Bij Carthago is er sprake van medewerkers die betrokken zijn en altijd het projectresultaat voor ogen houden. Wij onderscheiden ons graag van andere ICT bedrijven in Amersfoort en Utrecht. Zo kunt u bij ons ook terecht voor ontwikkeling van maatwerksoftware en software security. Bij detachering is er sprake van medewerkers die betrokken zijn en altijd het projectresultaat voor ogen houden. Wij onderscheiden ons graag van andere ICT bedrijven in Amersfoort en Utrecht. Ook kunt u zo bij ons terecht voor ontwikkeling van maatwerksoftware, software security, cloud (Azure & AWS) en architectuur.

Carthago als IT bedrijf

Vanuit onze twee vestigingen in Hengelo en Veenendaal bedienen wij heel Nederland met onze softwareoplossingen en treden als zodanig ook op als IT bedrijf in de regio Amersfoort en Utrecht. Het is voor u belangrijk om een betrouwbare partner te kiezen die afspraken nakomt en daar kunt u bij ons op rekenen. U staat als klant centraal en uw wensen en eisen vormen voor ons het vertrekpunt om de ideale ICT-oplossing te bieden. Onze medewerkers zijn professioneel ingesteld en beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Wij zorgen met onze Talent & Expertise methode ervoor dat de kennis steeds verder uitgebreid wordt én actueel is. Er worden trainingen gegeven en de medewerkers krijgen de gelegenheid om met elkaar een business case tot in detail te bespreken.   

Onze werkwijze

Als actief IT bedrijf in de regio Amersfoort en Utrecht leggen wij graag de basis voor een langdurige samenwerking. Wij praten in begrijpelijke taal, komen onze afspraken na en bieden in alle opzichten transparantie. Onze medewerkers zijn positief kritisch, denken mee, bieden de beste oplossingen en gaan alleen voor het beste resultaat. Dat beloven we!  

Meer weten over Carthago en onze expertises? Neem dan zeker contact met ons op.  

De klanten die je voorgingen:

Expertises van Carthago ICT

Softwareontwikkeling, Security, Cloud, Architectuur & UX. Binnen deze vakgebieden staan de Carthago experts klaar om jouw bedrijf naar de volgende stap te helpen. 

Meer informatie over onze expertise

Onze klanten

Wij werken voor opdrachtgevers verspreid over vrijwel alle sectoren. Hierdoor hebben wij altijd de juiste expertise in huis voor jouw uitdaging! 

Zien hoe wij deze hebben toegepast bij onze klanten?

Meer weten over Carthago ICT?

Bijvoorbeeld over de diensten die wij leveren? 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.