Software diensten

Naast het ontwikkelen van maatwerk software biedt Carthago ook diverse software diensten aan, namelijk:

Meer informatie over: onze Software expertise

rsz_1maatwerk_software_van_carthago

Software ontwikkeling

De core business van Carthago ICT is het ontwikkelen van maatwerk software.

Hiervoor hebben wij expertise in verschillende programmeertalen, zoals: JS, .net, Angular, Azure, Java, Python & React. Dit zodat wij altijd een passende oplossing voor u als klant kunnen realiseren.

Wij stellen ons niet op als software leverancier maar als partner. Dit betekent voor ons dat wij actief met u meedenken. Het doorvragen en met een kritische blik meekijken is iets wat Carthago typeert.

Carthago ICT Rendement Scan

Rendement scan

Organisaties werken met diverse softwareoplossingen voor ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Deze oplossingen, zowel standaard als maatwerk, bevatten een schat aan informatie. Op gezette momenten deze goed analyseren door te kijken naar wat er nog meer mogelijk is met deze informatie, kan veel extra rendement opleveren.

Met onze rendement scan kijken we naar bestaande systemen en zien we altijd nieuwe mogelijkheden. Deze kunnen vaak ook worden uitgevoerd door ons.

Carthago ICT Design Scan

Design scan

Bestaande software aanpassen, nieuw aanschaffen of nieuw bouwen?  Bepaal het in 7 stappen. We komen regelmatig tegen dat bestaande software niet meer voldoet. Nieuwe wensen stapelen zich op en het onderhoud van de bestaande software wordt steeds lastiger. En hoe zit het met de veiligheid? 

De vraag is dan of de bestaande software aangepast moet worden, er een nieuwe standaardoplossing moet worden aangeschaft of dat er maatwerk software moet worden ontwikkelt. Het antwoord hierop vindt u met onze: design scan.

Carthago ICT Broncode analyse

Broncode analyse

Een broncode analyse levert actueel inzicht op in de kwaliteit van de aanwezige maatwerksoftware, hoe deze opgebouwd is, de mate van veiligheid en of de broncode een solide basis biedt om op door te ontwikkelen.

Er komt gelukkig steeds meer aandacht voor broncode analyse van bestaande applicaties, maar het wordt nog niet altijd uitgevoerd of meegenomen in het standaard ontwikkelproces. Daardoor blijven er belangrijke kansen liggen en zijn er meer security risico’s. 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.